Durabilitate, Confort, Siguranta: Alegerea QFORT

Noile game de ferestre QFORT 4Stars, 5Stars, 6Stars dau bun venit primaverii cu un nou design si multe culori.

Este primavara, sezonul ideal pentru renovarea casei noastre si inlocuirea vechilor ferestre. O decizie importanta care trebuie sa tina cont de calitate, aspect si durabilitatea in timp.
Noile game de ferestre QFORT 4Stars, 5Stars, 6Stars in PVC sunt concepute pentru a inspira confortul si functionalitatea. Disponibile intr-o variata gama de culori, ideale pentru imbinarea stilului casei tale si a arhitecturii acesteia.

In gamele 5Stars, 6Stars exista si posibilitatea de a opta pentru placarea externa in aluminiu in diverse culori RAL si efect lemn (stejar auriu, nuc, stejar mediu) de la aspectul extrem de realist care se imbina cu orice context: case rurale sau apartamente de oras. Ideale pentru cine nu vrea sa renunte la aspectul de lemn, fara a mai fi necesare indelungi operatiuni de intretinere si sa se bucure de rezistenta PVC-ului.

Ferestrele 4Stars sunt realizate din profil in PVC cu 5 camere, cu adancime de montaj de 70 mm, clasa B: raport calitate/pret optim.
Alegand ferestrele 5Stars veti dispune de tamplarie in PVC cu 5 camere cu adancime a profilului de 70mm in clasa A si profil clasa S: certificat pentru a fi utilizat chiar si in zone de clima severa.
Ferestrele 6Stars au profile in PVC din 7 camere in toc si 6 camere in cercevea, cu adancime a profilului de 82mm, optim pentru economia energetica a locuintelor.

Filosofia Qfort pune mereu pe primul loc satisfacerea clientului. De accea a marit varietatea de culori pentru ferestre si usi, adaugand Stejar Sheffield deschis, Stejar Sheffield maro, Stejar Sheffield gri si alb briliant, garantand o vasta posibilitate de alegeri.

Valori estetice ce se imbina cu caracteristici tehnice superioare pentru izolatie termica, acustica si economie energetica. Ferestrele QFORT sunt echipate in standard cu geam termoizolant SuperLowE (emisivitate super redusa), cu bagheta distantier calda (tehnologia warm edge) si sticla de siguranta. Inaltul coeficient de izolatie termica si fonica ajuta la combaterea caldurii in timpul verii si a frigului in timpul iernii si la inlaturarea neplacutului zgomot al traficului din orase. O mare economie energetica, ce ajuta cheltuielile derivate din consum, respectand ambientul.

Inalte performante obtinute prin folosirea celor mai bune materiale prime si furnizori din lume, profilele in PVC sunt produse de VEKA si ALUPLAST in Germania, sticla izolanta de Saint-Gobain si AGC. Ferestrele QFORT sunt certificate de catre Institutul Fur Fenstertechnik din Rosenheimm in Germania, o garantie pentru consumator.

Gama completa de ferestre QFORT propune solutia ideala pentru orice exigenta locativa si ofera un excelent raport calitate/pret.