Parteneri

Pentru ca rezistenţa materiilor prime garantează rezistenţa produsului finit şi, implicit, siguranţa şi confortul casei tale, este important ca acestea să fie de foarte bună calitate. De aceea, la QFort lucrăm numai cu producători de top din Europa. Profilele din PVC care intră în componenţa produselor QFort sunt fabricate de compania VEKA AG – Germania, unul dintre cei mai mari producători de profile de PVC din lume şi lider mondial din punct de vedere al calităţii acestora, şi de compania ALUPLAST – GERMANIA, unul din cei mai inovativi producători de profile din PVC din lume.

Sticla folosită pentru producţia geamurilor termoizolante este furnizată de primii trei producători mondiali de sticlă Guardian – SUA, Saint-Gobain – Franta.

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor şi uşilor QFort, este produsă de compania germană Winkhaus AG, cu experienţa cea mai îndelungată în producţia feroneriei pentru ferestre şi uşi. Mânerele sunt furnizate de HOPPE Italia, producătorul de mânere numărul 1 în lume.

VEKA activează la nivel mondial ca un grup de companii, având o prezenţă activă în peste 50 de pieţe naţionale.
Portofoliul impresionant de produse şi servicii disponibile în România poate răspunde celor mai exigente solicitări şi nevoi specifice venite din partea arhitecţilor, constructorilor, dezvoltatorilor imobiliari şi, nu în ultimul rând, beneficiarilor finali. Calitatea exceptională a produselor din portofoliu, dar şi un set de valori solide construite în jurul conceptelor de parteneriat şi responsabilitate menţin VEKA pe poziţia de leader mondial al industriei profilelor PVC destinate producţiei de ferestre sau uşi termoizolante.

www.veka.ro

Divizia poloneză a companiei aluplast a fost deschisă în 1995 la Poznań. La începutul activității sale firma avea 8 angajați iar la sfârșitul primului an de activitate a realizat o cifră de afaceri de 4 milioane de zloți. Astăzi, după 20 de ani de activitate, aluplast este cel mai mare furnizor de sisteme de ferestre și uși din PVC din Polonia.
Compania are acum peste 300 de angajați și deține un spatiu de producție modern (cu o suprafață de 60 000 mp) și o cifră de afaceri anuală de 400 milioane de zloți. Peste 300 de producători de tâmplărie din PVC utilizează sistemele Aluplast. Paleta largă de produse și inovativitatea sunt motivele pentru care Aluplast a dobândit poziția de leader în branșă pe piața din Polonia.

www.aluplast.com.pl/ro

Cu o vastă experienţă şi capacitate de inovare, Saint-Gobain, lider mondial în domeniul habitatului şi al materialelor de construcţii, creează, produce şi distribuie materiale şi soluţii care contribuie la bunăstarea şi viitorul fiecăruia dintre noi. Acestea pot fi găsite pretutindeni, în locurile în care trăim şi în viaţa de zi cu zi: în clădiri, transporturi, infrastructură şi în multe aplicaţii industriale. Ele oferă confort, performanţă şi siguranţă, abordând provocările legate de construcţie durabilă, de eficienţa utilizării resurselor şi de schimbările climatice.

www.saint-gobain.ro/

Apreciere pe plan mondial - cu rădăcini pe plan local: Încă de la înfiinţarea sa, din anul 1854, firma Winkhaus a fost o afacere de familie cu o forţă inovatoare excepţională.

Produsele Winkhaus sunt prima opţiune când trebuie să fie îndeplinite cerinţele exigente ale producătorilor de ferestre, arhitecţilor, inginerilor constructori sau beneficiarilor. Winkhaus merge însă şi mai departe şi oferă, în afară de un sortiment diversificat, soluţii de sistem extensive şi servicii utile.

www.winkhaus.com

In 1952, Friedrich Hoppe a fondat compania care ii poarta numele in Heiligenhaus, Germania. Astazi, HOPPE Group, cu cele sapte unitati de productie si reprezentanta in Europa, SUA si Asia, este unul dintre liderii mondiali ai industriei de feronerie.

www.hoppe.com

Pellini SpA este o companie italiana fondata in 1974 in Codogno specializata in productia de jaluzele venetiene. In 1990, compania a demarat primul proiect de integrare a unei jaluzele intre foi de sticla, iar eforturile lor au dat roade in 1992, cand a fost introdus primul sistem din gama ScreenLine® – un sistem bazat pe trasmiterea miscarii cu ajutorul magnetilor. Din acel moment eforturile companiei s-au axat pe perfectionarea si upgradarea sistemelor ScreenLine®.

www.pellinindustrie.net

Cu peste 40 de ani de istorie, Somfy este lider global în automatizarea uşilor şi ferestrelor pentru casă şi industria clădirilor, cu peste 100 de milioane de motoare vândute în întreaga lume.

www.somfy.ro