ScreenLine® SL20-22MB

ScreenLine SL 20-22MB

ScreenLine® SL20-22MB este un sistem motorizat cu functie de ridicare si ghidare pentru jaluzelele montate in interiorul unui pachet de sticla cu cavitate de 20mm sau 22mm.

Jaluzeaua este actionata cu ajutorul unui dispozitiv format dintr-un motor fara perii si o unitate de control miniaturizata care permite (prin intermediul unui modul de comanda) comanda simultana si sincronizata a mai multor jaluzele si inclinarea cu precizie a lamelelor.

Motorul si intregul sistem electronic de management al lamelelor este pozitionat in caseta superioara pe o sina speciala proiectata sa reduca vibratiile, in acest mod facand sistemul foarte silentios.

Niciun dispozitiv de control nu este montat pe sticla sau cercevea, din moment ce motorul este pus in functiune de un intrerupator montat pe perete sau o telecomanda (optional).

Simplitatea aspectului estetic si performantele tehnice ridicate ale sistemului il fac, in special, potrivit pentru proiecte de prestigiu.

Asigura in timp proprietatile izolatoare ale unitatii de sticla termoizolanta si o protectie notabila impotriva murdariei sau a conditiilor atmosferice.

Sistemul este echipat in standard cu bagheta Warm Edge neagra sau gri.