Sticla

Ferestrele au fost gandite pentru a-ti oferi posibilitatea comunicarii cu exteriorul, pastrand in acelasi timp intimitatea. De aceea, poti alege intre diferite tipuri de sticla, in functie de prioritatile tale.

Sticlele termoizolante care intra in componenta ferestrelor si usilor QFORT sunt produse intr-una din cele mai moderne fabrici pentru producerea geamului termoizolant din Europa.

Spatiul dintre foile de sticla este umplut cu un gaz inert (Argon) folosind o tehnologie automatizata care izoleaza ermetic si garanteaza o concentratie a Argonului de minim 90%. Foile de sticla sunt separate printr-o bagheta umpluta cu silicagel (granule care au proprietatea de a absorbi umiditatea).

Pentru a creste performantele de izolatie termica a geamului termoizolant, bagheta despartitoare dintre cele doua foi de geam este indoita (nu se folosesc conectori pentru imbinarea la colturi). Grosimea uzuală a foilor de sticlă varianză între 4 şi 8 mm (sticla simpla 4-8 mm, sticla laminată 331, 442 sau 552). Prin combinarea mai multor foi de sticla de grosimi diferite in acelasi pachet de geam termoizolant, izolatia fonica va fi mai buna decat daca se folosesc foi de sticla de aceeasi grosime

Ferestrele QFORT pot fi echipate cu diverse tipuri de sticla, care au proprietati diverse si, pe langa avantajele garantate de sticla SuperLowE, ofera beneficii multiple. Tehnologia de care dispunem ne permite sa producem sticla termoizolanta care are in componenta atat sticla antiefractie, cat si sticla cu control solar, cea mai noua inovatie in domeniu.

Toate ferestrele si usile QFORT sunt echipate in standard cu geam termoizolant SuperLowE (emisivitate super redusa), cu distantieri calzi (tehnologia warm edge), cu doua sau trei foi de sticla. Echiparea ferestrelor/usilor cu trei foi de sticla le confera o izolatie termica si fonica superioara.