Termeni si conditii

Continutul site-ului QFORT este protejat de Copyright.
QFORT si CASA NOASTRA sunt marci inregistrate a CASA NOASTRA S.A.
Toate textele, pozele, graficele si alte elemente sunt proprietatea CASA NOASTRA S.A.

Site-ul QFORT nu poate fi modificat, copiat, distribuit, transmis si nici reprodus pe cai electronice, magnetice sau optice, in totalitate sau in parte, fara un acord prealabil primit in scris din partea CASA NOASTRA SA. Utilizatorii site-ului QFORT se vor abtine de la orice actiune care ar facilita imitarea site-ului, construirea machetarii sau reprezentarea produselor individuale de catre acestia sau de catre alte persoane, sub sanctiunile prevazute de prevederile legale in vigoare.

Din considerente de tehnica a calculatorului, este posibil sa existe o variatie a culorilor intre reprezentarea de pe site-ul QFORT si produsul original. Specialistii de la QFORT va pot ajuta cu placere in expunerea si alegerea culorilor in original.

Producatorul isi rezerva dreptul de a schimba materiile prime care intra in compozitia produselor, acest lucru putand conduce la variatii ale coeficientilor prezentati pe site. Pentru o informare exacta asupra coeficientilor produsului dorit, va rugam sa contactati consultantii comerciali QFORT.

QFORT isi rezerva dreptul de a modifica specificatiile si/sau aspectul produselor.