Mulțumim pentru 25 de ani de încredere!

marți / iunie 2, 2020

Așa cum spune președintele Casa Noastră, Ștefan Cherciu „rețeta succesului, atât în business, cât și în viața de zi cu zi, se poate rezuma în 5 pași simpli: să îți propui un obiectiv, să crezi în el și în faptul că îl poți atinge, să acționezi în consecință, să perseverezi și totul să fie făcut cu pasiune”.

Casa Noastră a fost de la început și încă este într-adevăr despre credință și pasiune. Credința în oameni și pasiunea pentru a aduce valoare în viața oamenilor care ne aleg.

 

De la bunuri de folosință generală, la ferestre proiectate să reziste! 

25 de ani. Atât a trecut de la nașterea a ceea ce avea să devină unul dintre cei mai importanți producători și exportatori de tâmplărie termoizolantă din România. În 1995, compania Casa Noastră era doar o mică afacere antreprenorială, ce avea ca obiect de activitate vânzarea bunurilor de folosință generală. Vindeam haine, telefoane și alte produse. Încă de pe atunci însă, vindeam calitate și încredere.

 

O companie, un brand, produse și servicii, toate proiectate să reziste

Proiectat să reziste nu este doar un simplu slogan menit să îți atragă atenția. Este promisiunea noastră de valoare, demonstrată în timp, prin standarde înalte de calitate, parteneriate durabile și reciproc avantajoase, valori aplicate, nu doar declarate.

Casa Noastră este despre ÎNCREDERE în noi și în voi, ÎNDRĂZNEALĂ prin curaj și inovație, PASIUNE prin entuziasm și înflăcărare, PERFORMANȚĂ prin competență, profesionalism și excelență, IMPLICARE și RESPONSABILITATE SOCIALĂ prin respect și grijă față de mediu și oameni.

 

Mulțumim pentru 25 de ani de încredere

Nu am fi ajuns aici dacă de partea noastră nu ar fi fost angajații, partenerii și furnizorii care să creadă în proiectul QFORT și care, prin dedicare, pasiune și obsesie pentru performanță, să se transforme în adevărați ambasadori ai brandului. Oamenii reprezintă cea mai importantă resursă a unei companii și trebuie respectați.”  – Ștefan Cherciu, Președinte.

Mulțumim celor 1400 colegi care au ales să facă parte din echipa Casa Noastră și care, zi de zi, au lucrat și au performat, pentru ca brandul QFORT să ajungă pe primul loc în inimile românilor.

Mulțumim partenerilor și furnizorilor noștri, pe care întotdeauna i-am ales după același test al celui mai bun în domeniu și fără de care produsele și serviciile Casa Noastră nu ar fi fost ceea ce sunt acum.

Mulțumim celor care s-au identificat cu viziunea și valorile noastre și au intrat în familia Casa Noastră, ca revânzători.

Mulțumim fiecărui client care ne-a trecut pragul într-unul dintre showroom-urile noastre, chiar dacă a plecat sau nu acasă cu un produs de la noi.

Îți mulțumim ție, celui care ne citești și ne urmărești!