Comunicat Casa Noastra S.R.L.

joi / 19 martie, 2020

Stimati Clienti,

Cu siguranta sunteti la curent cu situatia delicata a raspandirii virusului Covid-19 la nivel mondial si a consecintelor acestuia atat in ceea ce priveste sanatatea, cat si economia.

Casa Noastra S.R.L. se informeaza permanent referitor la masurile si reglementarile impuse de autoritati si ne adaptam modul de lucru pentru a le respecta. Protejarea sanatatii si sigurantei angajatilor si a clientilor nostri este prioritara, motiv pentru care am luat toate masurile de preventie necesare.

Momentan, in Romania, nu au fost instituite masuri care sa prevada limitarea circulatiei persoanelor/marfurilor, productia functioneaza in continuare la capacitate normala, iar termenele de livrare si de montaj raman cele anteior comunicate, fara a suferi modificari.

Tinand cont ca este vorba despre o situatie la nivel mondial, a carei dinamica se modifica in fiecare zi, ne luam angajamentul sa va notificam daca vor exista modificari fata de programul normal insa, pentru moment, dorim sa va asiguram ca totul decurge normal si ca toate termenele de livrare si montaj vor fi respectate.

Va dorim multa sanatate si va multumim inca o data pentru increderea acordata si pentru alegerea produselor QFORT ca parte integranta a caminului dumneavoastra!

Echipa QFORT
Presedinte
Stefan Cherciu

Puteti vedea comunicatul oficial semnat de Presedintele Stefan Cherciu aici.