Durabilitate, confort, siguranţă: alegerea QFORT

miercuri / 17 mai, 2017

Noile game de ferestre QFORT 4Stars, 5Stars, 6Stars dau bun venit primăverii cu un nou design şi multe culori.

Este primavară, sezonul ideal pentru renovarea casei noastre şi înlocuirea vechilor ferestre. O decizie importantă care trebuie sa ţină cont de calitate, aspect şi durabilitatea în timp. Noile game de ferestre QFort 4Stars, 5Stars, 6Stars în PVC sunt concepute pentru a inspira confortul şi funcţionalitatea. Disponibile într-o variată gamă de culori, ideale pentru îmbinarea stilului casei tale şi a arhitecturii acesteia.

În gamele 5Stars, 6Stars există şi posibilitatea de a opta pentru placarea externă în aluminiu în diverse culori RAL şi efect lemn (stejar auriu, nuc, stejar mediu) de la aspectul extrem de realist care se îmbină cu orice context: case rurale sau apartamente de oraş. Ideale pentru cine nu vrea să renunţe la aspectul de lemn, fără a mai fi necesare îndelungi operaţiuni de întreţinere şi să se bucure de rezistenţa PVC-ului.

Ferestrele 4Stars sunt realizate din profil în PVC cu 5 camere, cu adâncime de montaj de 70 mm, clasa B: raport calitate/preţ optim.
Alegând ferestrele 5Stars veţi dispune de tâmplărie în PVC cu 5 camere cu adâncime a profilului de 70mm în clasa A şi profil clasa S: certificat pentru a fi utilizat chiar şi în zone de climă severă.
Ferestrele 6Stars au profile în PVC din 7 camere în toc şi 6 camere în cercevea, cu adâncime a profilului de 82mm, optim pentru economia energetică a locuinţelor.

Filosofia QFORT pune mereu pe primul loc satisfacerea clientului. De accea a mărit varietatea de culori pentru ferestre şi uşi, adăugând Stejar Sheffield deschis, Stejar Sheffield maro, Stejar Sheffield gri şi alb briliant, garantând o vastă posibilitate de alegeri.

 

Alb BriliantAlb Briliant
Stejar Sheffield deschisStejar Sheffield deschis
Stejar Sheffield griStejar Sheffield Gri
Stejar Sheffield maroStejar Sheffield maro