KE Design Exterior

În cadrul grupului BAT – un lider mondial în domeniul sistemelor de umbrire de peste 35 de ani, KE a devenit sinonim cu excelența. Prezența deja răspândită a Grupului în piețe cheie precum Franța, Spania, Germania, Suedia și Statele Unite, unde sunt localizate cele 15 filiale, urmărește obiectivul internaționalizării, ce a caracterizat Grupul încă de la început.

„Fabricat în Italia” rămâne o măsură incontestabilă a calității, toate produsele fiind proiectate și create aici: marchize cu brațe, marchize casetate, jaluzele tip rulou, copertine și sisteme personalizate de umbrire, potrivite pentru a acoperi spații largi sau restrânse, atât pentru activități comerciale cum ar fi baruri, restaurante, magazine și hoteluri, cât și pentru proiecte private. Toate aceste produse ajungând în 72 de țări din întreaga lume.

KE oferă soluții inovatoare de umbrire, care rezistă în timp și care satisfac cele mai exigente cerințe ale arhitecților, designerilor, producătorilor de ferestre și uși, tapițerilor și profesioniștilor în domeniul amenajărilor exterioare.

Compania se evidențiază în piață printr-o abordare extrem de proactivă. Produsele sunt o expresie unică și originală a expertizei, capabile să anticipeze tendințele viitoare. Astfel este posibil să alegeți, din diversele modele, opțiunea cea mai potrivită pentru fiecare caz, până la redesenarea și restilizarea ambientului urban.