Roto Frank Holding AG

Roto Frank Holding AG, cu sediul central în Leinfelden-Echterdingen, lângă Stuttgart, este o companie multinațională germană cu principal focus pe tehnologia festrelor și ușilor care oferă un maxim de confort și siguranță.

Fondată în urmă cu 85 de ani de tehnicianul german Wilhelm Frank, compania a pus în 1938 bazele tehnico-teoretice ale modelului de acționare oscilo-batantă a ferestrelor, care a rămas, până în prezent, principala opțiune de dotare a tâmplăriei termoizolante și care a transformat o societate cu un angajat într-un concern internațional.

Încă din momentul lansării pe piață locală a sistemelor destinate echipării ansamblurilor de tâmplărie termoizolantă, furnizorul de feronerie Roto se plasează în topul companiilor specializate, beneficiind de aportul calității reperelor promovate de grupul german cu același nume.

Produsele Roto sunt prezente pe piață românească de aproape două decenii, prima feronerie fabricată de Roto fiind instalată în anii 90 în România.

Fiind un inițiator în ceea ce privește progresul tehnologic în domeniul tâmplăriei termoizolante, Roto dezvoltă soluții inteligente pentru produse, ce impresionează prin precizia tehnică și durata lungă de funcționare. Atât producția și managementul mediului, cât și logistica, indiferent de țară de fabricație, au la baza valori germane cum ar fi fiabilitaterigurozitate și viziune.

Precizia germană regăsită în design și dezvoltare, împreună cu calitatea și managementul proceselor, asigură furnizarea de performanță și servicii de înalta calitate la nivel mondial.

Cel mai puternic argument al companiei germane rămâne însă inovația, coroborată cu performanța produselor promovate.

La Roto CTI, centrul de testare din Leinfelden, cunoscut că “Centrul internațional de tehnologie”, ferestrele și soluțiile de feronerie sunt testate în conformitate cu standardele naționale și internaționale.

Consecvența cu care se implementează valorile germane în specificațiile și standardele de calitate asigura încrederea partenerilor și clienților companiei.

Iubitori de inovație, performanță și durabilitate, am legat un strâns parteneriat cu Roto, care furnizează cele mai noi tehnologii în materie de funcționalitate, rezistență și siguranță, pe care le încorporăm în ferestrele și ușile proiectate să reziste marca QFORT.

https://ftt.roto-frank.com/ro/