Schüco

Schüco este unul dintre principalii furnizori de sisteme de ferestre, uși și fațade de calitate superioară din PVC și aluminiu. Milioane de produse Schüco sunt utilizate în întreaga lume și îndeplinesc cele mai înalte standarde de design, confort, securitate și eficiență energetică, pentru toate tipurile de construcții, fie ele rezidențiale, birouri sau comerciale.

Grupul Schüco produce și vinde soluții de sistem pentru ferestre, uși, fațade, sisteme culisante, tehnologie de securitate și sisteme de umbrire. Pe lângă aceste produse inovatoare utilizate în special pentru clădiri rezidențiale și comerciale, compania oferă consultanță și soluții digitale pentru dezvoltarea proiectelor de construcții, în toate fazele.

Compania a luat ființă în urmă cu 69 de ani în East-Westphalia și este filială a OTTO FUCHS KG din 1964. OTTO FUCHS KG este lider mondial în industria aerospațială, auto și în construcții, precum și în inginerie industrială. Astăzi, compania este prezentă la nivel global, având produse și servicii disponibile în mai mult de 80 de țări, peste 12.000 de parteneri din întreaga lume și 5.650 de angajați la nivel mondial.

Centrul Tehnologic Schüco din Bielefeld este unul dintre cele mai mari centre de testare din lume pentru tehnologia ferestrelor și a ușilor, fiind un simbol al modului în care producătorul optimizează calitatea, fiabilitatea și durabilitatea tuturor produselor sale.

Inovația, parteneriatele sustenabile, excelența și responsabilitatea definesc succesul Schüco și se regăsesc de asemenea în valorile QFORT, fapt ce a determinat începutul unei frumoase colaborări reciproc avantajoase între cele două companii. Pe principiul „celui mai bun în domeniu”, QFORT continuă să lege parteneriate durabile cu furnizori lideri la nivel mondial în domeniul de referință, pentru a asigura excelența produselor și serviciilor QFORT, proiectate să reziste și să crească valoarea casei tale.

https://www.schueco.com/de-en/company