Veka AG

VEKA AG este în prezent lider mondial al industriei profilelor din PVC destinate producției de ferestre și uși termoizolante, activând la nivel mondial ca un grup de companii. Aceasta are o prezență activă în peste 50 de piețe naționale, având 26 de filiale în întreaga lume și peste 3,500 de angajați.

Dispunând de o rețea mondială de unități de producție, centre logistice și sistem de vânzări, VEKA colaborează cu peste 3000 de parteneri din întreaga lume, oferind diversitate și încredere și perfecționând constant atât gama de soluții tehnice, cât și serviciile cu valoare adăgată puse la dispoziția colaboratorilor.

În cei peste 40 de ani de activitate, compania VEKA AG și-a dezvoltat un portofoliu impresionant de produse și servicii, care poate răspunde celor mai exigente solicitări și nevoi specifice ale dezvoltatorilor, inginerilor, constructorilor, arhitecților dar și ale utilizatorilor finali.

De-a lungul timpului, VEKA AG s-a remarcat prin calitatea excepțională a produselor din portofoliu, precum și printr-un set de valori bine conturate în jurul conceptelor de parteneriat durabil și responsabilitate, fapt ce menține poziția companiei în topul mondial al industriei profilelor PVC.

VEKA România SRL a luat ființă în anul 2000, în urma extinderii companiei germane în Europa de Est, iar în anul 2005 a fost inaugurat centrul logistic de la Ciorogârla, de lângă București, având o suprafață de peste 14,000 mp.

Colaborarea dintre VEKA AG și QFORT a fost demarată în anul 2007, pe fondul nevoii de identificare a unui partener care să poată completa în termeni de calitate, angajament și încredere, portofoliul nostru de produse proiectate să reziste.

Astfel, de peste 10 ani, VEKA ne furnizează cele mai bune profile din PVC pentru ferestrele și ușile noastre termoizolante, parteneriatul dintre companie și QFORT fiind unul sustenabil, bazat pe încredere și avantaj reciproc.

www.veka.ro