Profilul 4STARS este varianta optimă din punct de vedere al raportului preț versus beneficii. Acesta este specific zonei de climă severă.

  • profile PVC cu 5 camere
  • lăţimea profilelor din PVC: 70 mm (adâncime de montaj)
  • design clasic (drept)
  • armătură din oţel zincat: 1.25 – 3,2 mm
  • două tipuri de garnituri

Beneficii

Beneficii QFORT 5 Stars

Profilul 4STARS este varianta optimă din punct de vedere al

Izolaţie termică și fonică

IZOLAȚIE TERMICĂ

Atmosfera placută de acasă depinde și de menținerea unei temperaturi confortabile pe toata durata anului. Toate ferestrele QFort au proprietăți de izolație termică ridicate, raspunzând celor mai exigente nevoi.

Valori:
– ferestre echipate cu geam termoizolant dublu (24mm): Ug = 1,0 W/m²K, Uw* = 1,22 W/m²
– ferestre echipate cu geam termoizolant triplu (36mm): Ug = 0,7 W/m²K, Uw* = 1,01 W/m²

* Valoarea Uw este calculată pentru o fereastră standard cu dimensiunile 1230 mm x 1480 mm, cu o suprafaţă de 1,82 m², cu distantier cald

Coeficientul U reprezintă valoarea transferului termic al unui element de construcție (perete, fereastră, ușă, etc) și arată cât de bine conduce căldura acel element de construcție. Cu cât coeficientul U este mai mic, cu atât  ierderile termice sunt mai reduse și izolația termică a elementului de construcție este mai bună.

 

IZOLAȚIE FONICĂ

Pentru ca relaxarea și calmul de acasă să nu fie afectate de agitația mediului extern în continuă mișcare,  QFort a luat în calcul posibilitățile de izolare fonică a casei tale. Astfel îți recomandăm alegerea unor ferestre echipate cu geamuri cu proprietăți de izolație fonică specifice zonei în care locuiești.

Valori:  min. 30dB (-1; -4)  max. 41dB (-1; -5)

Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)