Profilul 5STARS este varianta cea mai flexibilă în ceea ce privește opțiunile disponibile pentru customizare, în funcție de preferințele și nevoile clientului.

Acest tip de profil este certificat chiar și pentru imobilelele care se află în zone  cu o climă severă, datorită etanșeității ridicate, care nu permite aerului, apei și prafului să se infiltreze în timp ce fereastra este închisă.

  • profile PVC cu 5 camere
  • lăţimea profilelor: 70 mm (adâncime de montaj)
  • grosimea peretelui exterior al profilelor din PVC ≥ 2,8 mm
  • design modern (rotunjit)
  • armătură din oţel zincat: 1,5 mm – 3 mm
  • curăţire uşoară
  • două tipuri de garnituri

Beneficii

Beneficii ferestre QFORT 5 Stars

Profilul 5STARS este varianta cea mai flexibilă în ceea ce

Accesorii

FERONERIE

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor și ușilor QFort, este produsă de compania germană Winkhaus AG, cu experiența cea mai îndelungată în producția feroneriei pentru ferestre și uși.

Aceasta are o rezistenţă deosebită la coroziune, permite reglajul manual rapid şi precis al etanşeităţii ferestrei și are un sistem de securitate antiefracţie sporită datorită bolturilor şi a plăcuţelor de securitate confecţionate din oţel în standard.

MÂNERE

Ferestrele QFort sunt echipate cu mânere Hoppe Secustik. Sistemul de siguranţă Secustik permite acţionarea mânerului doar din interior, astfel încât fereastra nu poate fi deschisă din exterior, folosind un alt mâner.

Mânerele sunt disponibile în standard în culoarea titan mat sau opţional în culoare albă, bronz sau auriu.

GARNITURI

Pentru o etanșare optima împotriva vântului, prafului și a intemperiilor, ferestrele QFort sunt echipate cu garnituri din cauciuc siliconat în culori: gri deschis pentru profile albe, negru sau caramel pentru profile colorate.

BALAMALE

Un alt element care asigură o etanșeitate optimă a ferestrelor îl reprezintă balamalele. Ferestrele QFort sunt echipate în standard cu balamale solide, protejate de capace de mascare în culoare titan mat. Puteți alege capace și în culorile alb, bronz sau auriu. Opțional: balamale ascunse, care reprezintă un detaliu care nu se vede, dar care conferă locuinţei un plus de design şi eleganţă. Păstrează elementele de siguranţă şi confort ale feroneriei standard, oferind un avantaj estetic deosebit datorită lipsei elementelor vizibile ale balamalelor.

Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)