Sistemul 7STARS este un un produs exclusiv marca QFort. Acesta reprezintă varianta optimă pentru reducerea consumurilor energetice ale locuinței prin folosirea în standard a sticlei PlanistarSun. În plus, sistemul 7STARS beneficiază de un design atractiv (clasic – drept), oferit de balamalele ascunse, furnizate de asemenea în varianta standard.

Alte specificații tehnice:

  • profile PVC cu 7 camere atât în toc cât şi în cercevea
  • lăţimea profilelor din PVC: 85 mm (adâncime de montaj)
  • grosimea peretelui exterior al profilelor din PVC ≥ 2,5 mm
  • profil din clasa S, certificat pentru utilizare chiar şi în condiţiile climaterice extreme din zonele cu climat sever
  • armătură din oţel zincat: 1,25mm – 3,2mm
  • trei tipuri de garnituri
  • curățire ușoară
  • etanşeitate foarte ridicată a ferestrei la vânt, ploaie şi praf

Beneficii

Beneficii Profil PVC 7 Stars by QFORT

Sistemul 7STARS este un un produs exclusiv marca QFort. Aces

Accesorii

FERONERIE

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor și ușilor QFort, este produsă de compania germană Winkhaus AG, cu experiența cea mai îndelungată în producția feroneriei pentru ferestre și uși.

Aceasta are o rezistenţă deosebită la coroziune, permite reglajul manual rapid şi precis al etanşeităţii ferestrei și are un sistem de securitate antiefracţie sporită datorită bolturilor şi a plăcuţelor de securitate confecţionate din oţel în standard.

MÂNERE

Ferestrele QFort sunt echipate cu mânere Hoppe Secustik. Sistemul de siguranţă Secustik permite acţionarea mânerului doar din interior, astfel încât fereastra nu poate fi deschisă din exterior, folosind un alt mâner.

Mânerele sunt disponibile în standard în culoarea titan mat sau opţional în culoare albă, bronz sau auriu.

GARNITURI

Pentru o etanșare optima împotriva vântului, prafului și a intemperiilor, ferestrele QFort sunt echipate cu garnituri din cauciuc siliconat în culori: gri deschis pentru profile albe, negru sau caramel pentru profile colorate.

BALAMALE

Un alt element care asigură o etanșeitate optimă a ferestrelor îl reprezintă balamalele. Ferestrele QFort sunt echipate în standard cu balamale solide, protejate de capace de mascare în culoare titan mat. Puteți alege capace și în culorile alb, bronz sau auriu. Opțional: balamale ascunse, care reprezintă un detaliu care nu se vede, dar care conferă locuinţei un plus de design şi eleganţă. Păstrează elementele de siguranţă şi confort ale feroneriei standard, oferind un avantaj estetic deosebit datorită lipsei elementelor vizibile ale balamalelor.

Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)