ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă.

Mişcarea covoraşului de lamele, manuală sau motorizată, nu compromite proprietăţile izolatoare ale pachetului de sticlă şi se realizează într-un mediu total izolat, asigurând protecţie totală împotriva prafului, apei şi a condiţiilor de mediu, astfel nefiind necesară nici un fel de întreţinere. Distanţierul cald (warm edge), fabricat din oţel inoxidabil coextrudat cu polypropilenă este capabil să îmbunătaţească şi mai mult beneficiile sistemului în ceea ce priveşte economia de energie, asigurând în acelaşi timp o etanşare perfect ermetică.

  • nu necesită curăţire
  • nu produc zgomot la actiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire
  • reduc posibilitatea formării de condens pe sticlă
  • îmbunătăţesc izolarea termică a profilului, datorită conductivităţii termice reduse
Sisteme de umbrire - Jaluzele venetiene

Screenline® SL 20-22C

ScreenLine® SL20-22C

ScreenLine® SL20-22C este un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuala şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă cu cavitate de 20mm sau 22mm.

Controlul exterior aplicat pe sticlă prin intermediul unui adeziv, de înaltă rezistenţă, conţine o frânghie, element de tensionare şi un magnet care se îmbină perfect alături de cuplajul magnetic al controlului intern. Mişcarea imprimată de coardă roteşte magneţii care activează lamelele.

Coarda este ţinută sub tensiune cu ajutorul unui element special aplicat pe sticlă.

Garantează în timp caracteristiciile de izolare ale sticlei duble sau triple cu protecţie împotriva murdăriei şi intemperiilor. Se ataşează pe fereastră ca un geam simplu.
Sistemul este echipat în standard cu bagheta Warm Edge neagră sau gri.

ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu man
Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)