ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă.

Mişcarea covoraşului de lamele, manuală sau motorizată, nu compromite proprietăţile izolatoare ale pachetului de sticlă şi se realizează într-un mediu total izolat, asigurând protecţie totală împotriva prafului, apei şi a condiţiilor de mediu, astfel nefiind necesară nici un fel de întreţinere. Distanţierul cald (warm edge), fabricat din oţel inoxidabil coextrudat cu polypropilenă este capabil să îmbunătaţească şi mai mult beneficiile sistemului în ceea ce priveşte economia de energie, asigurând în acelaşi timp o etanşare perfect ermetică.

  • nu necesită curăţire
  • nu produc zgomot la actiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire
  • reduc posibilitatea formării de condens pe sticlă
  • îmbunătăţesc izolarea termică a profilului, datorită conductivităţii termice reduse
Sisteme de umbrire - Jaluzele venetiene

Screenline® SL 20-22MB

ScreenLine® SL20-22MB

ScreenLine® SL20-22MB este un sistem motorizat cu baterie cu funcţie de ridicare şi orientare a lamelelor încorporate în interiorul unui pachet de sticlă cu cavitate de 20mm sau 22mm.

Jaluzeaua este acţionată cu ajutorul unui dispozitiv format dintr-un motor fără perii şi o unitate de control miniaturizată care permite (prin intermediul unui modul de comandă) comandă simultana şi sincronizată a mai multor jaluzele şi înclinarea cu precizie a lamelelor.

Motorul şi întregul sistem electronic de management al lamelelor este poziţionat în caseta superioară pe o şină specială proiectată să reducă vibraţiile, în acest mod făcând sistemul foarte silenţios.

Niciun dispozitiv de control nu este montat pe sticlă sau cercevea, din moment ce motorul este pus în funcţiune de un întrerupător montat pe perete sau o telecomandă (opţional).

Simplitatea aspectului estetic şi performanţele tehnice ridicate ale sistemului îl fac, în special, potrivit pentru proiecte de prestigiu.

Asigură în timp proprietăţile izolatoare ale unităţii de sticlă termoizolantă şi o protecţie notabilă împotriva murdăriei sau a condiţiilor atmosferice.

ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu man
Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)