ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă.

Mişcarea covoraşului de lamele, manuală sau motorizată, nu compromite proprietăţile izolatoare ale pachetului de sticlă şi se realizează într-un mediu total izolat, asigurând protecţie totală împotriva prafului, apei şi a condiţiilor de mediu, astfel nefiind necesară nici un fel de întreţinere. Distanţierul cald (warm edge), fabricat din oţel inoxidabil coextrudat cu polypropilenă este capabil să îmbunătaţească şi mai mult beneficiile sistemului în ceea ce priveşte economia de energie, asigurând în acelaşi timp o etanşare perfect ermetică.

  • nu necesită curăţire
  • nu produc zgomot la actiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire
  • reduc posibilitatea formării de condens pe sticlă
  • îmbunătăţesc izolarea termică a profilului, datorită conductivităţii termice reduse
Sisteme de umbrire - Jaluzele venetiene

Screenline® SL 27W BLACK-OUT

Sistemul ScreenLine® SL27W Black-out plisetat este în particular indicat ambientelor care necesită o obscuritate completă.

Aceste baghete distantier cu dublu ghidaj, placate întocmai pentru a reduce reflexia de luminã, favorizeazã umbrire in procent de 98%.

Garantează în timp caracteristicile izolaţiei sticlelor duble sau triple , cu protecţie împotriva mizeriei şi a agenţilor atmosferici.

Actionarea jaluzelei se face printr-un dispozitiv de comanda aplicat pe sticla, sau prin comanda de la distanta (optional)

Bateria este reincarcabila in doua moduri alternative: fie folosind un incarcator de baterie cu iesire micro-USB fie in mod continuu si independent cu ajutorul unui panou solar extern (optional).

Instalarea usoara si imediata se aplica tuturor tipurilor de ferestre, chiar si celor montate; nu exista fire de legare sau electrice, grosimea foii de sticla este irelevanta.

Sistemul este echipat cu distanţier din aluminiu.

ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu man
Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)