ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă.

Mişcarea covoraşului de lamele, manuală sau motorizată, nu compromite proprietăţile izolatoare ale pachetului de sticlă şi se realizează într-un mediu total izolat, asigurând protecţie totală împotriva prafului, apei şi a condiţiilor de mediu, astfel nefiind necesară nici un fel de întreţinere. Distanţierul cald (warm edge), fabricat din oţel inoxidabil coextrudat cu polypropilenă este capabil să îmbunătaţească şi mai mult beneficiile sistemului în ceea ce priveşte economia de energie, asigurând în acelaşi timp o etanşare perfect ermetică.

  • nu necesită curăţire
  • nu produc zgomot la actiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire
  • reduc posibilitatea formării de condens pe sticlă
  • îmbunătăţesc izolarea termică a profilului, datorită conductivităţii termice reduse
Sisteme de umbrire - Jaluzele venetiene

Screenline® SL20-22P

ScreenLine® SL20-22P

ScreenLine® SL20-22P este un sistem magnetic brevetat, cu acţionare manuală a jaluzelelor montate în interiorul unui pachet de sticlă cu cavitate de 20mm sau 22mm.

Este conceput pentru a efectua numai o funcţie de înclinare a lamelelor, cu ajutorul unei rozete externe poziţionate pe cercevea: sticla apare complet clară, uşor de curăţat şi fără dispozitive externe.

Controlul magnetic intern ce transmite mişcarea butonului către jaluzele este complet integrat şi sigilat în interiorul cercevelei, astfel încât să păstreze în timp proprietăţile izolatoare ale geamului termoizolant, cu protecţie în special împotriva murdăriei sau a condiţiilor atmosferice.

Aceste caracteristici fac modelul ScreenLine® SL20-22P ideal pentru locuri publice, spitale, birouri guvernamentale sau altele, în cazul în care un flux mare de persoane necesită utilizarea unui sistem uşor de manevrat.

Sistemul este echipat în standard cu bagheta Warm Edge neagră sau gri.

 

ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu man
Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)