ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuală şi cu funcţie de ridicare şi ghidare pentru jaluzelele montate în interiorul unui pachet de sticlă.

Mişcarea covoraşului de lamele, manuală sau motorizată, nu compromite proprietăţile izolatoare ale pachetului de sticlă şi se realizează într-un mediu total izolat, asigurând protecţie totală împotriva prafului, apei şi a condiţiilor de mediu, astfel nefiind necesară nici un fel de întreţinere. Distanţierul cald (warm edge), fabricat din oţel inoxidabil coextrudat cu polypropilenă este capabil să îmbunătaţească şi mai mult beneficiile sistemului în ceea ce priveşte economia de energie, asigurând în acelaşi timp o etanşare perfect ermetică.

  • nu necesită curăţire
  • nu produc zgomot la actiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire
  • reduc posibilitatea formării de condens pe sticlă
  • îmbunătăţesc izolarea termică a profilului, datorită conductivităţii termice reduse
Sisteme de umbrire - Jaluzele venetiene

Screenline® SL 27C BLACK-OUT

Sistemul ScreenLine® SL27C Black-out plisetat este în particular indicat ambientelor care necesită o obscuritate completă.

Aceste baghete distantier cu dublu ghidaj, placate întocmai pentru a reduce reflexia de luminã, favorizeazã umbrire in procent de 98%.

Garantează în timp caracteristicile izolaţiei sticlelor duble sau triple , cu protecţie împotriva mizeriei şi a agenţilor atmosferici.

Actionarea jaluzelelor se face printr-un sistem magnetic brevetat, cu manevrare manuala si cu functie de ridicare si ghidare. Controlul exterior aplicat pe sticla prin intermediul unui adeziv, de inalta rezistenta, contine o franghie, element de tensionare si un magnet care se imbina perfect alaturi de cuplajul magnetic al controlului intern. Miscarea imprimata de coarda roteste magnetii care activeaza lamelele. Coarda este tinuta sub tensiune cu ajutorul unui element special aplicat pe sticla.

Sistemul este echipat cu distanţier din aluminiu.

ScreenLine® reprezintă un sistem magnetic brevetat, cu man
Lasă-ne datele de contact pentru a-ți face o ofertă!


(acceseaza Politica de Confidențialitate)