STARS - Ferestre si usi de balcon

Am vrea să știi că atunci când am ales denumirea de Star pentru gama de ferestre QFort, nu am făcut-o deloc întâmplător. Aceasta pentru că, dacă ar exista o lume a ferestrelor, așa cum există o lume a noastră, a oamenilor, ferestrele QFort, prin calitățile lor deosebite ar ieși cu siguranță în evidență din orice mulțime. O fereastră QFort este mai mult decât o fereastră. Este o investiție inteligentă. Și suntem convinși că o să ne dai dreptate atunci când vei afla că toate ferestrele și ușile QFort sunt echipate în standard cu geam termoizolant SuperLowE (emisivitate super redusă), cu distanțieri calzi (tehnologia warm edge), cu două sau trei foi de sticlă, sistem ce le conferă o izolație termică și fonică superioară. Astfel, costurile energetice pentru încălzirea locuinței pe timp de iarnă și răcirea pe timp de vară sunt reduse considerabil.
Stars - Ferestre si usi din PVC si aluminiu cu tamplarie termoizolanta

Ferestre și Uși de Balcon din PVC și Aluminiu Proiectate să reziste

Scopul nostru, la QFORT, este să ajutăm la crearea unui standard de viață mai bun și să oferim o valoare crescută căminului tău. Pentru a-l îndeplini, ne-am dezvoltat și ne îmbunătățim permanent capabilitatea de a înțelege nevoile și așteptările clienților și partenerilor noștri, pe care le depășim prin calitatea și durabilitatea produselor noastre din tâmplărie termoizolantă din PVC precum și prin serviciile noastre complexe și integrate.

Gama de produse Stars conține atât ferestre termoizolante din PVC și Aluminiu, cât și uși de balcon, realizate după aceleași standarde excelente de calitate și rezistență, transpuse în promisiunea noastră de valoare QFORT Proiectat să reziste.

 

Usi de balcon Stars by QFORT

Proiectate după aceleași standarde de calitate și durabilitate ca și ferestrele din PVC QFORT, ușile noastre de balcon se mulează perfect pe dorințele și nevoile diverse ale clienților, fiind potrivite pentru orice tip de construcție și încadrându-se foarte bine ca și design, atât în stilul arhitectural clasic, cât și modern, în funcție de preferințe și specificul casei.

Din gama Stars by QFORT vei putea alege dintr-o varietate de modele de uși de balcon interioare și exterioare, glisante sau oscilobatante, simple sau duble, realizate din profile de înaltă calitate cu 5, 6 și 7 camere, marca Veka sau și Aluplast și având aceleași componente ca și ferestrele termoizolante din PVC QFORT.

 

Detalii ferestre Stars by QFORT

 

Protecție

Ferestrele și ușile termoizolante QFORT sunt Proiectate să reziste la condiții climatice extreme, indiferent de regiune sau anotimp, oferind protecție crescută casei tale prin capacitatea de etanșeitate maximă și durabilitatea ridicată în timp. Atunci când vorbim despre etanșeitate maximă, ne referim în principal la garniturile din cauciuc siliconat cu care sunt prevăzute ferestrele termoizolante QFORT, aceastea având capacitatea de a asigura etanșeitate maximă la vânt, ploi, praf și intemperii.

De asemenea, durabilitatea în timp a ferestrelor și ușilor din PVC QFORT este data atât de profilele realizate la cel mai înalt standard calitativ, marca Veka sau Aluplast, cât și de armătura profilului care este fabricată din oțel zincat, fapt ce îi conferă o rezistență excelentă în timp.

QFORT Proiectat să reziste – Brandul cu cea mai bună durabilitate, conform studiu Kantar Milward Brown 2018

 

Securitate

Știm că siguranța ta și a familiei tale este pe primul loc pentru tine, de aceea și noi, la QFORT, am făcut din ea o prioritate atunci când am proiectat ferestrele și ușile noastre termoizolante din PVC. Suntem atenți la fiecare detaliu și componentă, atat prin calitatea profilelor, a feroneriei sau sticlei, dar si prin și ne asocierea cu cei mai buni în domeniu, pentru a-ți garanta un nivel înalt de securitate.

Astfel, ferestrele și ușile de balcon din PVC QFORT sunt echipate cu mânere de înaltă calitate marca Hoppe Secustik care permit deschiderea ferestrei doar din interior, la alegere și cu cheie, plăcuțe de securitate din oțel și zamac, materiale foarte rezistente în cazul forțării cu un levier a ferestrei, balamale solide, care opțional pot fi și ascunse și sticlă duplex cu proprietăți excelente antiefracție. Asta deoarece QFORT Proiectat să reziste nu este doar o simplă afirmație, este filozofia noastră de business și promisiunea noastră de valoare pentru tine.

QFORT Proiectat să reziste – Calitate garantată de Institutul Ift Rosenheim din Germania

 

Izolare termică

Izolarea termică este un factor foarte important pentru asigurarea unui grad ridicat de confort pentru tine și familia ta. Elementul principal care determină capacitatea crescută de izolare termică în cazul ferestrelor și ușilor din locuința ta este sticlă aflată în componența acestora. De aceea, ferestrele și ușile QFORT, pe lângă faptul că sunt Proiectate să reziste, sunt dotate cu sticlă termoizolantă produsă în cele mai moderne fabrici din Europa, obținute prin tehnologii automatizate și inovative cu proprietăți de izolare termică deosebite.

QFORT Proiectat să reziste – Brandul cu cea mai bună izolație termică din România, conform studiu Kantar Millward Brown 2018

 

Izolare fonică

Zgomotul este un factor care poate afecta buna desfășurare a activităților tale, confortul, liniștea și intimitatea. De aceea, ferestrele și ușile QFORT au proprietăți care asigură un nivel ridicat de izolare fonică a locuinței, oferindu-ți astfel calmul de care ai nevoie pentru a-ți încărca bateriile și ajutând la creșterea valorii căminului tău.

Un element care conferă un coeficient de izolație fonică ridicat pentru ferestrele QFORT este sticla duplex (laminată), care, fiind formată din două foi de sticlă lipite între ele printr-un strat de rășină transparentă, are pe lângă rol de siguranță și antiefracție, și cel mai bun grad de izolare față de zgomotele din exterior. Un alt element care determină o calitate excelentă de izolație fonică a ferestrelor și ușilor QFORT este grosimea profilelor, care variază între 5 și 7 camere. Astfel cu cât profilul are mai multe camere, cu atât familia ta va fi mai protejată de zgomotele din exteriorul locuinței.

 

Confort crescut

Atunci când alegi o fereastră sau o ușă termoizolantă din PVC marca QFORT, alegi calitate, confort și siguranță, afirmație validată de nivelul de satisfacție generat în rândul utilizatorilor și de capacitatea ridicată a produselor și serviciilor QFORT de a crește nivelul de calitate al vieții clienților.

Proprietatea de izolarea fonică și termică ridicată a ferestrelor QFORT ocupă primul loc în creșterea gradului de confort al locuinței tale, alături de nivelul de etanșeitate asigurat prin intermediul balamalelor și garniturilor aflate în componența acestora. În plus, o altă caracteristică a produselor QFORT, ce va contribui la creșterea confortului casei tale, este funcția de microventilatie în patru trepte de aerisire, care permite deschiderea ferestrelor doar câțiva milimetri, suficient pentru împrospătarea aerului din încăperile locuinței.

QFORT Proiectat să reziste – Brandul numarul 1 în România, conform Kantar Millward Brown 2018

 

Valoare crescută

Toate beneficiile generate de QFORT pot fi sumarizate în unul singur – o valoare crescută a locuinței tale.

Scopul nostru este acela de a crește valoare casei tale prin găsirea de soluții personalizate pentru fiecare situație, nevoie și cerință specifică
Utilizând ferestrele și ușile din tâmplărie termoizolantă QFORT, vei beneficia de o multitudine de avantaje, crescând valoarea generală a locuinței tale, prin ridicarea nivelului de confort și intimitate, design plăcut și elegant, sporirea gradului de luminozitate naturală a casei, confort termic și fonic, încredere și siguranță prin protecție excelentă și securitate înaltă. De asemenea, valoarea adusă casei tale se va putea identifica în diminuarea costurilor cu energia electrică, datorită consumului redus de căldură pe timp de iarnă sau aer condiționat pe timp de vară.

QFORT Proiectat să reziste – Brandul cu cea mai mare satisfacție generată, conform Kantar Millward Brown 2018