6 motive pentru care să alegi placarea cu aluminiu a profilelor PVC pentru ferestrele tale

joi / mai 27, 2021

Ferestre din PVC? Ferestre din aluminiu? Care este cea mai potrivită alegere pentru tine?

Răspunsul la întrebarea aceasta diferă probabil în funcție de interlocutor. Dacă vei întreba, spre exemplu, un producător care fabrică și/sau vinde doar ferestre din PVC sau renumitele „termopane”, clar îți va răspunde că acestea sunt cele mai bune.

Dacă ne întrebi pe noi însă, vom afla mai întâi care sunt nevoile tale, care este bugetul pe care ești dispus să îl investești și ce anume îți dorești pentru căminul tău. Abia apoi îți vom putea recomanda ferestrele cele mai potrivite pentru tine.

La QFORT avem o gamă variată de ferestre termoizolante proiectate să reziste, create astfel încât să satisfacă până și cele mai complexe nevoi.

Vei găsi în gama noastră Stars by QFORT atât ferestre din PVC cu geam termoizolant, cât și ferestre din aluminiu. Pe lângă cele două opțiuni îți mai oferim și varianta de placare cu aluminiu a ferestrelor din PVC, o alternativă foarte bună, pe care o vom detalia în continuare.

 

Alu-Clips – tehnica inovatoare de placare cu aluminiu a ferestrelor PVC QFORT

Placarea cu aluminiu la exterior a profilelor din PVC pentru ferestrele QFORT este o tehnică inovatoare care, prin procedee și tehnologii de ultimă generație, reușește să ofere o alternativă foarte bună pentru cei care doresc să sporească rezistența tâmplăriei PVC și să confere o eleganță deosebită locuinței lor.

Să vedem în continuare care sunt cele mai importante 6 motive pentru care profilele din PVC placate cu aluminiu pot fi o opțiune foarte potrivită pentru ferestrele casei tale:

  1. Rezistență sporită

Aluminiul este, prin definiție, un material cu rezistență sporită în timp. În combinație cu profilul din PVC al ferestrei tale, aluminiul va crește durabilitatea acesteia, deci și durata de viață a ferestrei tale.

În plus, profilele din PVC placate cu aluminiu vor fi mult mai rezistente la șocurile mecanice și la intemperii, aspectul ferestrelor rămânând intact pentru mai mult timp. Rezistența la intemperii va genera o protecție crescută și un confort deplin în locuința ta, în orice anotimp.

  1. Design modern

O altă calitate a aluminiului care se va reflecta asupra ferestrelor tale prin placarea acestora la exterior, constă în aspectul modern, elegant și inovator al acestui material.

Astfel, placarea cu aluminiu a ferestrelor PVC devine o opțiune foarte bună pentru iubitorii stilului modern, care își doresc să aducă un plus de personalitate locuinței lor, sub aspect estetic.

  1. Întreținere ușoară

Puțini sunt oamenii care iubesc procesul de curățenie, iar și mai puțini sunt cei cărora le place să curețe ferestrele. Placarea cu aluminiu a ferestrelor din PVC vine ca o soluție „salvatoare” din acest punct de vedere, care te ajută să economisești timp și energie, întrucât aluminiul este un material extrem de ușor de întreținut.

  1. Paletă variată de culori

Un alt avantaj al placării cu aluminiu este faptul că îți oferă posibilitatea să alegi dintr-o gamă variată de culori pe cea care se potrivește cel mai bine cu stilul și personalitatea ta.

Astfel, vei putea să faci combinațiile de culori pe care ți le dorești, vei crește valoarea totală a locuinței tale și te vei simți în sfârșit cu adevărat în casa visurilor tale.

  1. Creșterea gradului de izolație termică și fonică

Datorită procesului de ultimă generație prin care este realizată, placarea cu aluminiu va menține și chiar va spori proprietățile de izolație termică și fonică ale ferestrelor din PVC.

În acest fel tu ai mai mult confort în locuința ta, reduci consumul de energie și plătești mai puțin pe facturi.

  1. Costul mai redus comparativ cu tâmplăria din aluminiu

În ceea ce privește costul, placarea cu aluminiu la exterior a profilelor PVC se situează între profilele din PVC și cele din aluminiu, fiind o alternativă foarte bună atunci când îți dorești ferestre din aluminiu, dar nu ești încă pregătit să investești un anumit buget pentru asta.

 

Până la urmă care sunt cele mai bune ferestre: PVC, aluminiu, PVC placat cu aluminiu?

Dacă ești aici pentru că nu știi care sunt cele mai bune ferestre și ai obosit să tot primești oferte de „termopane” de peste tot, atunci probabil că ți-ai pus întrebarea de mai sus.

Sfatul nostru este să te informezi foarte bine cu privire la avantajele și dezavantajele fiecărui tip de ferestre de mai sus și să faci alegeri înțelepte și sustenabile, gândindu-te în primul rând la viitor.

Site-ul nostru este plin de resurse valoroase în acest sens, deci te invităm să răsfoiești secțiunea Stars by QFORT și Blogul nostru. Dacă simți că ai nevoie de mai multe informații, te invităm să vii în cea mai apropiată reprezentanță QFORT! Aici găsești răspunsuri la toate întrebările tale, de la consultanții noștri dedicați!

Spor la alegeri înțelepte pentru casa ta!