Ai nevoie de ajutor?

Ideal pentru construcții noi

Gândite în principal pentru noile construcții, rulourile tencuibile din Gama Discret se montează direct în zidul construcției, sporind considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor și conferind confort și eficiență energetică ridicată.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Rulourilor Aplicate Tencuibile

Confort

Au capacitatea de a spori considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor, conferind confort sporit și eficiență energetică ridicată.

Design

Fațada exterioară este omogenă, cu o estetică plăcută.

Rezistență și durabilitate

Caseta ruloului este din Aluminiu și oferă o izolație termică și fonică excelentă.

Culori

Rulourile pentru ferestre din gama Discret by QFORT se pot realiza în variante diverse de culori, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural și armonizând cu fațada imobilului.

Lasă-te inspirat de designul Rulourilor Aplicate Tencuibile

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.