Ai nevoie de ajutor?

Durabilitate ridicată și întreținere minimă

Jaluzele venețiene cu acționare manuală se adaptează oricărui spațiu, fiind un sistem clasic de umbrire foarte rezistent, care nu necesită întreținere specială.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Principalele avantaje ale Jaluzelelor Venețiene cu acționare manuală

Confort

Pentru acționarea manuală a jaluzelelor venețiene sunt disponibile diverse variante în funcție de cerințele de instalare și de spațiu.

Design

Jaluzelele venețiene sunt montate între foile de sticlă. În acest fel, nu ocupă spațiu și nu afectează estetica interiorului.

Rezistență și durabilitate

Diferitele sisteme de acționare manuală ale jaluzelelor venețiene au fost concepute pentru a garanta o rezistență excelentă și, mai ales, durabilitate, pentru că nu au nevoie de întreținere.

Personalizare

Sunt disponibile două tipuri de jaluzele venețiene cu acționare manuală. În versiunea Black-out, acestea asigura umbrire în procent de 98%.

Lasă-te inspirat de designul Jaluzelelor Venețiene cu acționare manuală

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.