Plase fixe

Plase Anti Insecte Fixe

Plase fixe No Buzz by QFORT

Plasele anti insecte fixe din gama NoBuzz by QFORT sunt varianta optimă în ceea ce privește instalarea și ușurința în întreținere.

Acestea oferă protecție deosebită împotriva țânțarilor, insectelor și a altor impurități aduse de vânt în timpul sezoanelor calde.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Instalare rapidă, curățare foarte ușoară și protecție optimă

Plasele anti insecte fixe sunt recomandate pentru instalare pe ferestrele din PVC, în special cele care au montate la exterior rulouri încastrate sau aplicate și nu permit montarea altor sisteme mai complexe de protecție împotriva insectelor.

Datorită profilului și sitei de calitate superioară, plasele anti insecte fixe din gama NoBuzz by QFORT sunt foarte rezistente în timp și la intemperii.

Beneficii Plase Anti Insecte Fixe NoBuzz by QFORT

  • Datorită elementelor componente și materialelor utilizate în procesul de fabricație, plasele anti insecte fixe NoBuzz by QFORT beneficiază de o durabilitate ridicată în timp.
  • Atât montarea, cât și demontarea acestora sunt procese deosebit de ușoare și pot fi realizate chiar de către utilizatorul final. Cu toate acestea specialiștii QFORT se vor ocupa de toate detaliile privind instalarea plaselor în cadrul locuinței, nefiind nevoie sa vă preocupați de acest aspect.
  • Plasele anti insecte fixe oferă protecție maximă, atât împotriva insectelor, cât și împotriva impurităților, prafului și polenului, purtate de vânt, care pot provoca alergii de sezon.
  • Sita plaselor anti insecte fixe este realizată din materiale care nu îngreunează pătrunderea luminii naturale în încăpere, conferind de asemenea și o vizibilitate exterioară optimă.
  • Sunt simplu de utilizat și economice, având un raport preț versus beneficii foarte bun.
  • Procesul de întreținere al plaselor anti insecte fixe este foarte ușor, neimplicând costuri sau eforturi speciale.
Plase fixe

Componente Plase Anti Insecte Fixe

Profilul pentru plasele anti insecte fixe din gama NoBuzz by QFORT este realizat din aluminiu extrudat, disponibil în diferite variante coloristice.

Sita este fabricată din fibră de sticlă, ceea ce conferă plaselor noastre de protecție ridicată împotriva insectelor, o rezistență excelentă în timp și o întreținere deosebit de ușoară.

Pe lângă profil și sită, plasele anti insecte fixe mai au în componență 4 colțare, 4 garnituri de susținere a sitei și clipsuri de fixare a plasei în interiorul tâmplăriei PVC.

Caracteristici plase fixe
Ingrijire plase tip rulou

Întreținerea Plaselor Anti Insecte Fixe

Pentru prelungirea duratei de utilizare a plaselor anti insecte fixe, dar și pentru evitarea degradării materialelor și prevenirea ruperii acestora, este necesar ca procesul de întreținere a plaselor să nu fie neglijat. Acesta este foarte simplu și poate fi realizat chiar de dumneavoastră, în propria locuință.

Daca ați ales plase anti insecte fixe pentru ferestrele din PVC, QFORT recomandă, ca cel puțin o dată pe lună să îndepărtați praful și impuritățile depuse pe sită, fie cu ajutorul unei perii, fie cu un pămătuf electrostatic sau prin aspirare.

De asemenea, ori de câte ori este necesar, după îndepărtarea prafului, profilul se poate spăla cu un burete sau o cârpă umedă.

Contactează-ne!

    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garantie poate varia in functie de componentele si specificatiile produsului. Va rugam sa consultati certificatul de garantie pentru mai multe detalii.