Uși de Intrare din Aluminiu

Baby i'm home by QFORT

Ușile de Intrare din Aluminiu se remarcă prin proprietăți superioare de izolație termică și fonică, alături de protecție antiefracție ridicată și durabilitate excelentă în timp. În plus, ușile din aluminiu au un design modern și elegant, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural.

În funcție de specificațiile tehnice, ușile din aluminiu puse la dispoziție de QFORT, sunt împărțite în game diferite: Classic, Modern și Elite.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Beneficii Uși de Intrare din Aluminiu

Beneficii - protectie

Protecție

Ușile de intrare din aluminiu sunt certificate pentru o rezistență deosebită la condiții climatice extreme, oferind protecție crescută locuinței

Izolare fonica

Izolație fonică

Ușile de intrare din aluminiu sunt caracterizate de proprietăți superioare de izolație fonică date de specificațiile tehnice și elementele de cea mai bună calitate încorporate

Beneficii - izolare termica

Izolație termică

Coeficientul de transfer termic „U” pentru ușile de intrare din aluminiu Design variază între 0,9 W/m2k și 1,2 W/m2k. Coeficientul U* de izolație termică al profilelor ușilor de intrare din aluminiu Elite este de până la 0,75 W/W/m²K

Beneficii - securitate

Securitate

Datorită profilelor și feroneriei de calitate superioară, ușile de intrare din aluminiu beneficiază de o durabilitate excelentă în timp, conferind protecție antiefracție și securitate sporită

Beneficii - confort crescut

Confort crescut

Proprietățile superioare de izolație fonică, precum și sistemele electronice de acces disponibile pentru ușile de intrare din aluminiu ajută la creșterea nivelului de confort al locuinței

Beneficii - valoare crescuta

Valoare crescută

Datorită proprietăților superioare de izolație termică deținute, precum și fiabilității ridicate, ușile de intrare din aluminiu contribuie la creșterea valorii generale a casei

Uși de Intrare din Aluminiu

Aluminiul este materialul ideal pentru construirea de uși robuste și durabile, fiind extrem de rezistent la condiții meteo extreme, deformare, folosire continuă și coroziune.

De asemenea, aluminiul este mai rezistent la lovituri și ușor de întreținut comparativ cu tâmplăria PVC.

Uși de Intrare Gama Classic

Ușile de intrare din Aluminiu din gama Classic se remarcă prin fiabilitate, rezistență și performanțe excelente din punct de vedere al izolației termice și fonice. Toate acestea, fără a scăpa din vedere elementele care țin de design.

Această gamă reunește 18 paneluri și se adresează în principal celor care preferă stilul clasic, remarcându-se în primul rând prin simplitate și eleganță.

Uși de Intrare Gama Modern

Gama de uși de intrare din Aluminiu Modern a fost proiectată de către inginerii QFORT pentru a vă oferi un grad crescut de etanșeitate și confort ridicat din punct de vedere al izolației termice și fonice.

Această gamă reunește paneluri din Aluminiu, simple sau cu inserții de inox, care pun accentul pe un design special, încadrându-se cu ușurință în arhitectura locuințelor moderne, datorită aerului minimalist și a culorilor în tendințe.

Uși de Intrare Gama Elite

Ușile de Intrare din Aluminiu Elite au o capacitate excelentă de protecție antiefracție, precum și proprietatea de izolație fonică superioară datorită elementelor de feronerie grea încorporate și a celorlalte componente tehnice.

De asemenea, ușile din Aluminiu Elite se remarcă prin designul deosebit, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural.

Usi gama elite

Detalii tehnice Uși de Intrare din Aluminiu

Variante Constructive Uși de Intrare din Aluminiu

Usa din aluminiu simpla

Ușă simplă

Usa din aluminiu cu un pui lateral

Ușă cu un pui lateral

Usa din aluminiu cu doi pui laterali

Ușă cu doi pui laterali

Usa din aluminiu simpla cu iluminator

Ușă simplă cu luminator

Usa din aluminiu cu un pui lateral si iluminator

Ușă cu un pui lateral și luminator

Usa din aluminiu cu doi pui lateral si iluminator

Ușă cu doi pui laterali și luminator

Usa din aluminiu cu 2canate

Ușă în două canate cu stulp (disponibilă doar pentru Gama Design)

Contactează-ne!