Ai nevoie de ajutor?

Ideale pentru lucrări de renovare

Rulourile exterioare suprapuse se montează odată cu tâmplăria PVC și Aluminiu. Acestea sunt realizate din materiale de calitate superioară și conferă o izolație termică și fonică deosebită.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Rulourilor Suprapuse

Confort

Utilizare simplă și practică. Aceste rulouri au capacitatea de a spori considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor, conferind confort sporit și eficiență energetică ridicată.

Design

Rulourile pentru ferestre din gama Discret by QFORT se pot realiza în variante diversificate de culori, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural și armonizând cu fațada imobilului.

Rezistență și durabilitate

Lamelele rulourilor suprapuse sunt realizate din Aluminiu de cea mai bună calitate, umplute cu spumă poliuretanică, protejând fereastra de intemperii și oferind per ansamblu construcției o excelentă izolație termică și fonică.

Personalizare

Poți alege dintre cele două variante de rulouri suprapuse: Nova și Thermoplus.

Lasă-te inspirat de designul Rulourilor Suprapuse

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.