Ai nevoie de ajutor?

Disponibilă pentru mari dimensiuni

Plasele anti insecte tip roll-out sunt o alternativă a celor de tip rulou, singura diferență fiind flexibilitatea ridicată în ceea ce privește dimensiunile disponibile pentru construcție. Acestea sunt ideale pentru ușile de balcon sau ușile culisante.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Plaselor de insecte Tip Roll-out

Confort

Manevrarea plaselor de protecție împotriva insectelor de tip roll-out se realizează foarte ușor, acestea fiind dotate cu sisteme facile de închidere și deschidere

Design

Plasele de insecte tip roll-out mențin o protecție ridicată împotriva țânțarilor și a altor insecte, fără a sacrifica designul modern și elegant. Disponibile cu deschidere laterală sau dublă laterală.

Rezistență și întreținere ușoară

Plasele sunt confecționate din polipropilenă, un material ușor și foarte rezistent, în special la temperaturi ridicate. Din acest motiv, aceste plase de insecte necesită o întreținere scăzută, în afară de spălarea ocazională.

Personalizare

Plasele de insecte NoBuzz by QFORT tip roll-out sunt disponibile în diferite modele, astfel încât poți alege varianta potrivită pentru casa ta.

Lasă-te inspirat de designul Plaselor de insecte Tip Roll-out

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.