Plase Anti Insecte tip Roll-Out

Plase tip roll-out No Buzz by QFORT

Plasele anti insecte tip roll-out sunt o alternativă a celor de tip rulou, singura diferență fiind flexibilitatea ridicată în ceea ce privește dimensiunile disponibile pentru construcție.

Astfel, spre deosebire de plasele anti insecte tip rulou, cele de tip roll-out pot avea dimensiuni foarte mari, fiind recomandate în principal pentru ușile de balcon și ușile culisante.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Protecție ridicată, design modern și rezistență superioară în timp

Plasele anti insecte de tip roll-out își păstrează capacitatea ridicată de protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte, având de asemenea un design modern și elegant și o rezistență deosebită în timp, generată de elementele componente de cea mai bună calitate.

Aceste plase sunt destinate pentru ușile foarte mari, fiind foarte ușor de manevrat, atât în varianta cu deschidere laterală, cât și dublu lateral.

Plase tip roll-out

Plase anti insecte tip Roll-Out lateral

Recomandate pentru: uși de balcon și uși culisante în două canate

Plase tip roll-out

Plase anti insecte tip Roll-Out dublu lateral

Recomandate pentru: uși de balcon și uși culisante în două canate

Beneficii Plase Anti Insecte tip Roll-Out NoBuzz by QFORT

  • Plasele anti insecte tip roll-out sunt caracterizate de o durabilitate deosebită, fiind proiectate să reziste o perioadă îndelungată de timp, indiferent de variațiile climatice specifice fiecărui sezon.
  • Manevrarea plaselor de protecție împotriva insectelor de tip roll-out se realizează foarte ușor, acestea fiind dotate cu sisteme facile de închidere și deschidere, astfel încât confortul în utilizare să fie deplin.
  • Plasele roll-out oferă avantajul unui proces de întreținere foarte ușor, astfel că, nu va fi nevoie de mult timp pierdut sau efort suplimentar.
  • Datorită elementelor componente, precum sitele și profilele, plasele anti insecte de tip roll-out permit o aerisire corespunzătoare a încăperilor prin circulația foarte bună a aerului în interior.
  • Un alt avantaj al plaselor împotriva insectelor roll-out din gama NoBuzz by QFORT constă în faptul că nu este necesară demontarea acestora pe timpul iernii, datorită casetei cu care sunt dotate.
Plase tip roll-out

Componente Plase Anti Insecte tip Roll-Out

Plasele anti insecte de tip roll-out din gama NoBuzz by QFORT sunt echipate cu profile din aluminiu extrudat, ce conferă o rezistență optimă pentru o perioadă îndelungată de timp.

De asemenea, sitele plaselor tip roll-out sunt realizate din polipropilenă, material ușor și foarte rezistent, mai ales la temperaturi ridicate, conferind protecție superioară împotriva oricărui tip de insecte și permițând în același timp o bună ventilație a încăperilor.

Ingrijire plase tip rulou

Întreținerea Plase Anti Insecte tip Roll-Out

Asemenea celor tip rulou, plasele anti insecte tip roll-out din gama NoBuzz by QFORT se întrețin foarte ușor, o mentenanță corespunzătoare a acestora fiind unul dintre elementele importante care le influențează rezistența în timp.

Pentru a curăța corespunzător plasele anti insecte tip roll-out este necesar să folosiți doar apă caldă și un burete, sau un pulverizator cu detergent și o cârpă uscată.

Vă recomandăm să evitați dispozitivele de curățare cu peri rigizi, sau a aspiratorului, întrucât acestea pot afecta calitatea și durabilitatea plasei pe termen lung.

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.