Ferestre Termoizolante din PVC

Stars by QFORT

Gama de produse Stars conține ferestre termoizolante din PVC, care opțional pot fi placate cu Aluminiu, realizate după standarde excelente de calitate și rezistență, transpuse în promisiunea noastră de valoare - QFORT Proiectat să reziste.

Ferestrele din gama Stars by QFORT sunt împărțite în funcție de specificațiile tehnice ale profilelor PVC în 7 Stars, 6 Stars, 5 Stars și 4 Stars, toate fiind certificate pentru utilizare chiar și în condiții climatice severe.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Beneficii Ferestre PVC Stars by QFORT

Confort crescut QFORT

Confort și calitate a standardului de viață

QFORT Proiectat să reziste – Brandul numarul 1 în România, conform Kantar Millward Brown 2018

Atunci când alegeți o fereastră marca QFORT, alegeți calitate, confort și siguranță, afirmație validată de nivelul de satisfacție generat în rândul consumatorilor noștri.

Protectie QFORT

Durabilitate

QFORT Proiectat să reziste – Brandul cu cea mai bună durabilitate, conform Kantar Milward Brown 2018

În fabricarea produselor QFORT sunt utilizate profile din PVC de cea mai bună calitate, având integrată armătură din oțel zincat, care le conferă durabilitate superioară și rezistență crescută la factorii externi.

Izolare termica QFORT

Economie de energie

QFORT Proiectat să reziste – Brandul cu cea mai bună izolație termică din România, conform Kantar Millward Brown 2018

Ferestrele din PVC din gama Stars by QFORT sunt echipate cu geam termoizolant de ultimă generație, conferindu-le proprietăți excelente de izolație termică. Acest lucru determină obținerea eficienței energetice, prin reducerea costurilor cu energia electrică atât pe timp de iarnă, cât și pe timp de vară.

Siguranta QFORT

Protecție și securitate

QFORT Proiectat să reziste – Calitate garantată de Institutul Ift Rosenheim din Germania

Elementele de feronerie care intră în componența ferestrelor QFORT au rolul de a garanta un nivel înalt de protecție și securitate locuinței dumneavoastră, ajutând la crearea unui mediu de viață confortabil și sigur.

Personalizare Ferestre PVC Stars by QFORT

QFORT View - cu până la 29% mai multă lumină naturală în casă

Fereastra QFORT View, produs exculsiv QFORT, are cel mai îngust profil pentru un sistem cu adâncime de montaj de 70 de mm, la profile din PVC și cel mai mic ansamblu toc renovare-cercevea.

Mai exact, suprafața vitrată a ferestrei este acum cu 29% mai mare decât la ferestrele obișnuite, ceea ce se traduce prin mai multă lumină naturală în încăpere și o vizibilitate mult mai mare asupra spațiului exterior.

QFORT View
Placarea cu aluminiu a sistemelor pvc alu-clips

Alu Clips - Placarea cu Aluminiu a Ferestrelor PVC

Profilele placate cu aluminiu la ferestrele din PVC sunt soluția tehnică inovativă dezvoltată de către inginerii QFORT pentru a vă introduce în lumea modernă și elegantă a aluminiului.

Astfel, vă oferim o varietate de culori, menținând în același timp performanțele excelente în ceea ce privește izolația termică și fonică superioare, ușurința în întreținere, durabilitatea și calitatea garantată a ferestrelor termoizolante din PVC.

Placarea cu aluminiu este disponibilă pentru toată gama noastră de ferestre termoizolante din PVC Stars by QFORT.

Paletar Culori Ferestre PVC

Luând în considerare aspectele ce țin de design și estetică, QFORT vă pune la dispoziție o gamă variată de culori pe care le puteți alege pentru ferestrele din PVC cu geam termoizolant.

Astfel, vă puteți asigura de faptul că acestea vor fi în ton coloristic cu mobilierul și decorațiunile alese pentru locuința dumneavoastră, având libertatea de a combina nuanțe variate de culori, în funcție de preferințe.

Paletar culori by QFORT

Sticla Termoizolantă pentru Ferestre PVC

Pe lângă faptul că au fost Proiectate să reziste, ferestrele QFORT au fost gândite în așa fel încât să vă ofere posibilitatea de a vă contecta cu exteriorul, păstrând în același timp un grad ridicat de intimitate.

Sticla care intră în componența pachetelor de geam termoizolant utilizate în producția ferestrelor QFORT este realizată în cele mai moderne fabrici de către Saint-Gobain (Franța) unul dintre cei mai importanți producători în domeniu.

Feronerie și Accesorii Ferestre Termoizolante Stars by QFORT

Pentru a ne asigura că beneficiile și valorile pe care ni le asumăm sunt îndeplinite cu strictețe de ferestrele QFORT, atât accesoriile care intră în componența produselor noastre, cât și feroneria utilizată, sunt de cea mai bună calitate.

Atât componentele profilelor PVC, cât și celelalte specificații tehnice ale ferestrelor termoizolante Stars by QFORT determină durabilitatea excelentă a acestora în timp, rezistența deosebită la intemperii, precum și proprietățile ridicate de izolație fonică și termică.

Feronerie si accesorii ferestre si usi de balcon
Sisteme speciale de deschidere QFORT

Tipologii de deschidere pentru Ferestre PVC

Inginerii QFORT au creat soluții personalizate pentru orice tip de locuință, materializându-le prin sistemele speciale de deschidere QFORT.

Aceastea au fost proiectate în așa fel încât să exceleze în economie de spațiu, silențiozitate și ușurință în utilizare și manevrare.

Forme atipice pentru Ferestre Termoizolante

QFORT vă pune la dispoziție o gamă variată de forme atipice pentru ferestrele din PVC cu geam termoizolant.

Astfel, în funcție de caracteristicile arhitecturale și de gust, puteți alege să creșteți valoarea casei dumneavoastră printr-un design unic și original, optând pentru ferestre în diferite forme atipice, precum dreptunghi, triunghi, cerc, arc de cerc sau alte forme asimetrice.

Forme atipice
Izolatie termica

Izolație termică Ferestre PVC

Cel mai important element care generează o izolație termică superioară pentru ferestrele din PVC Stars by QFORT este sticla termoizolantă folosită în proiectarea acestora.

Aceasta este recunoscută pentru proprietățile sale excelente de control termic și reflexie a razelor solare, ajutând și la economisirea energiei electrice prin limitarea pierderilor de căldură iarna sau reflectarea razelor solare vara.

Izolație fonică Ferestre PVC

Izolația fonică ridicată este un factor deosebit de important pentru asigurarea unui confort crescut prin eliminarea senzației neplăcute cauzată de zgomotele din mediul înconjurător

Astfel, ferestrele QFORT sunt echipate cu sticlă de înaltă calitate, cu proprietăți excelente de izolație fonică, precum și cu profile de diverse grosimi și dimensiuni, ce oferă avantaje în ceea ce privește eliminarea disconfortului creat de zgomotele din exteriorul locuinței.

Izolatie fonica pentru ferestre su usi QFORT
Usa de balcon QFORT

Ușile de Balcon Stars by QFORT - Alegerea optimă pentru siguranță și confort deplin

Gama de uși de balcon Stars by QFORT este definită prin diversitate ridicată, fiind compusă din modele variate de uși glisante sau oscilobatante, simple sau duble, realizate din profile PVC de înaltă calitate cu 5, 6 și 7 camere, marca Veka și Aluplast.

Având în componență feronerie de cea mai bună calitate și aceeași sticlă termoizolantă utilizată în producerea ferestrelor din PVC QFORT, ușile de balcon au proprietăți deosebite de izolație fonică și termică, precum și o etanșeitate ridicată la intemperii, oferind protecție crescută căminului dumneavoastră pe toată perioada anului.

Profilele din PVC utilizate pentru ușile de balcon QFORT sunt disponibile și în varianta placată cu aluminiu, fapt ce conferă un plus de eleganță designului locuinței, dar și o rezistență sporită la intemperii.

În plus, ușile de balcon se pot adapta perfect la specificul casei dumneavoastră sau la stilul arhitectural abordat, fiind disponibile în numeroase variante, atât cu sisteme de deschidere obișnuite, cât și speciale.

Află mai multe despre sistemele speciale de deschidere disponibile pentru ușile de balcon QFORT!

De ce Stars by QFORT?

Suntem brandul numărul 1 în România, cu cea mai bună durabilitate a produselor, cea mai bună izolație termică și cea mai mare satisfacție generată (conform Katar Millward Brown, 2018). Prin urmare, numele Stars atribuit ferestrelor noastre termoizolante din PVC este perfect demonstrat și meritat.

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.