Ai nevoie de ajutor?

Potrivită pentru orice spațiu

Plasele de insecte NoBuzz de tip plisse se disting prin varietatea modelelor, ceea ce le face potrivite pentru orice spațiu, de la reședințe private la restaurante sau birouri.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Plaselor de insecte Tip Plisse

Confort

Plasele tip plisse sunt create în așa fel încât să se potrivească în orice spațiu, existând disponibilitate de montare atât pentru ferestre, cât și pentru uși, inclusiv pentru cele cu deschidere foarte mare. Comoditatea de utilizare și versatilitatea ridicată le fac potrivite în orice context, inclusiv restaurante și hoteluri.

Design

Având un design elegant și minimalist, plasele anti insecte tip plisse din gama NoBuzz by QFORT conferă un aer modern oricărui spațiu.

Rezistență și întreținere ușoară

Sita IdroScreen cu care sunt echipate în standard plasele anti insecte tip plisse din gama NoBuzz by QFORT are proprietatea de a respinge apa de ploaie, evitând astfel riscul ruperii sau deteriorării acesteia și crescând rezistența în timp.

Personalizare

Plasele tip plisse din gama NoBuzz by QFORT sunt disponibile în multiple variante constructive, astfel încât poți alege varianta potrivită pentru casa ta.

Lasă-te inspirat de designul Plaselor de insecte Plisse

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.