Plase Anti Insecte tip Plisse

Plase tip plisse No Buzz by QFORT

Plasele anti insecte tip plisse se remarcă prin designul elegant și modern, fiind potrivite atât pentru clădirile rezidențiale, cât și pentru spațiile de birouri și industria ospitalității.

Plasele tip plisse din gama NoBuzz by QFORT sunt disponibile în multiple variante constructive, fiind potrivite atât pentru ferestre, cât și pentru uși de balcon și uși culisante.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Rezistență deosebită la vânt și intemperii și durabilitate superioară în timp

Plasele anti insecte tip plisse sunt foarte ușor de manevrat, fiind dotate cu mecanisme ce permit plierea sitei în linie frântă (în zigzag).

Plasele tip plisse sunt create în așa fel încât să se potrivească în orice spațiu, existând disponibilitate de montare atât pentru ferestre, cât și pentru uși, inclusiv pentru cele cu deschidere foarte mare.

Datorită protecției deosebite pe care o conferă, dar și designului modern și elegant, plasele anti insecte tip plisse sunt varianta ideală pentru spațiile destinate clienților, mai ales în cazul industriei ospitalității, precum restaurante, unități de preparare a alimentelor sau hoteluri.

Plasse tip plisse vertical

Plase anti insecte tip plisse vertical

Recomandate pentru: ferestre

Plase tip plisse lateral

Plase anti insecte tip plisse lateral

Recomandate pentru: ferestre și uși de balcon într-un canat

Plase tip plisse dublu lateral

Plase anti insecte tip plisse dublu lateral

Recomandate pentru: uși de balcon și uși culisante în două canate

Plase tip plisee bilateral

Plase anti insecte tip plisse bilateral

Recomandate pentru: ferestre

Beneficii Plase Anti Insecte tip Plisse NoBuzz by QFORT

 • Plasele anti insecte tip plisse NoBuzz by QFORT sunt caracterizate printr-o durabilitate foarte ridicată în timp, fiind realizate din materiale de cea mai bună calitate, sunt Proiectate să reziste o perioadă îndelungată, fără a se rupe sau defecta.
 • Sita IdroScreen cu care sunt echipate în standard plasele anti insecte tip plisse din gama NoBuzz by QFORT are proprietatea de a respinge apa de ploaie, evitând astfel riscul ruperii sau deteriorării acesteia și crescând rezistența în timp. În plus, acest tip de sită nu afectează vizibilitatea către exterior.
 • Datorită elementelor componente, plasele anti insecte tip plisse pot fi expuse pentru o perioadă îndelungată la soare, vânt sau ploaie, fără riscul deteriorării.
 • Plasele de protecție împotriva insectelor de tip plisse se montează foarte ușor, pe orice tip de tâmplărie, fie că vorbim despre PVC, aluminiu sau lemn, nefiind necesară demontarea lor pe timpul iernii.
 • Manevrarea plaselor anti insecte tip plisse se realizează foarte ușor, nefiind necesar prea mult efort sau timp alocat.
 • Având un design elegant și minimalist, plasele anti insecte tip plisse din gama NoBuzz by QFORT conferă un aer modern oricărui spațiu.
 • Sunt disponibile în dimensiuni mari, atât pentru ferestre, cât și pentru uși.
Plase tip plisse

Componente Plase Anti Insecte tip Plisse

Plasele anti insecte tip plisse din gama NoBuzz by QFORT au profil fabricat din aluminiu, caracterizat printr-o rezistență deosebită în timp, fiind disponibil în mai multe culori, în funcție de preferințe.

Sita acestora esta de tipul IdroScreen, fabricată din poliester, material dur, foarte rezistent la intemperii, șocuri și uzură, care respinge eficient apa provenită de la ploaie, având rezistență deosebită la expunerea îndelungată la soare, vânt și intemperii.

Ingrijire plase tip rulou

Întreținerea Plaselor Anti Insecte tip Plisse

Pe lângă designul elegant și modern al plaselor anti insecte tip plisse, acestea sunt și foarte ușor de întreținut, procesul de curățare implicând minim de timp și efort.

QFORT vă recomandă să spălați și curățați plasele anti insecte tip plisse în mod periodic, la fiecare 3 luni, acest lucru neafectând calitatea și durabilitatea acestora, întrucât va permite îndepărtarea corespunzătoare a prafului și impurităților, garantând astfel o durată de utilizare mai mare.

Sita plaselor anti insecte plisse poate fi spălată cu apă caldă, cu ajutorul unui burete, iar în cazul în care aceasta este foarte murdară, puteți folosi o cantitate mică de detergent lichid sau detergent de vase. După spălare, puteți șterge plasa foarte ușor cu o cârpă uscată.

În timpul procesului de curățare a plaselor anti insecte plisse, asigurați-vă ca acestea sunt complet întinse și evitați folosirea periilor și accesoriilor de curățat rigide sau a aspiratorului.

Contactează-ne!


  Servicii QFORT - Garantie

  *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.