Parteneri QFORT

Parteneri QFORT

Noi, la QFORT, construim nu doar produse „proiectate să reziste”, ci și relaționări durabile cu partenerii de afaceri, pe care îi alegem întotdeauna după același test al „celui mai bun în domeniu”.

Astfel, pentru a valida promisiunea noastră de durabilitate ridicată a produselor și pentru a oferi cea mai bună valoare consumatorilor noștri, am ales să lucrăm doar cu producători de top din Europa și nu numai, în ceea ce privește furnizarea de materii prime pentru tâmplăria din PVC cu geam termoizolant pe care o producem.

Parteneri de încredere pentru colaborări sustenabile

Profilele din PVC care intră în componența ferestrelor și ușilor QFORT sunt fabricate de compania VEKA AG din Germania, unul dintre cei mai mari producători de profile de PVC din lume şi lider mondial din punct de vedere al calităţii acestora, și de compania Aluplast din Germania, unul din cei mai inovativi producători de profile din PVC din lume.

De asemenea, sticla folosită pentru producţia geamurilor termoizolante este furnizată de producătorul mondial de sticlă Saint-Gobain – Franța.

Feroneria, un element foarte important al ferestrelor şi uşilor QFORT, este produsă de compania germană ROTO, cu experienţa cea mai îndelungată în producţia feroneriei pentru ferestre şi uşi, iar mânerele sunt furnizate de HOPPE Italia, producătorul de mânere numărul 1 în lume.

În ceea ce privește sistemele de umbrire, QFORT este partener cu unul dintre liderii mondiali ai industriei, Pellini SpA, iar sistemele de automatizare ale locuinței sunt furnizate de către Somfy, companie internațională cu prezență globală, recunoscută pentru calitatea superioară și orientarea către inovație.

Partener QFORT - Aluplast

Aluplast

Aluplast are peste 20 de ani de activitate, fiind cel mai mare furnizor de sisteme de ferestre și uși din PVC din Polonia.

CORTIZO

Cortizo furnizează sisteme de aluminiu concepute după cele mai noi tehnologii și cele mai înalte principii de durabilitate și sustenabilitate.

Partener QFORT - Hoppe

Hoppe

Hoppe Group, cu cele șapte unități de producție și reprezentanță în Europa, SUA și Asia, este unul dintre liderii mondiali ai industriei de feronerie.

KE Design Exterior

KE Design Exterior oferă soluții inovatoare de umbrire, care rezistă în timp și care satisfac cele mai exigente cerințe.

Pellinindustrie partener QFORT

Pellinindustrie

Pellinindustrie este o companie italiană fondată în 1974 în Codogno specializată în producția de jaluzele venețiene.

ROTO

Produsele Roto sunt prezente pe piață românească de aproape două decenii, prima feronerie fabricată de Roto fiind instalată în anii 90 în România.

Partener QFORT - Saint - Gobain

Saint-Gobain

Saint-Gobain are o experiență vastă, fiind lider mondial în domeniul habitatului și al materialelor de construcții.

Partener QFORT - Somfy

Somfy

Somfy este o companie internațională prezentă de peste 10 ani în România și de 49 de ani în lume, oferind soluții complete pentru automatizarea locuinței.

Partener QFORT - Veka

Veka AG

Veka AG activează la nivel mondial ca un grup de companii, având o prezenţă activă în peste 50 de pieţe naţionale.