Ai nevoie de ajutor?

Ușor de acționat, chiar și de la distanță

Jaluzele Venețiene cu acționare motorizată sunt practice și ușor de folosit. Cu o simplă apăsare a unui buton le poți ridica sau coborî. În plus, acestea nu au nevoie de întreținere.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Jaluzelelor Venețiene cu acționare motorizată

Confort

Sistemul motorizat permite gestionarea optimă a luminii, oferind protecție împotriva soarelui, asigurând temperatura potrivită în casa ta.

Design

Jaluzelele venețiene motorizate sunt discrete și se integrează perfect în orice spațiu.

Rezistență și durabilitate

Jaluzelele venețiene sunt instalate între foile de sticlă. Lamelele nu au nevoie de întreținere și nu produc zgomot la acțiunea vântului, comparativ cu sistemele clasice de umbrire.

Personalizare

Sunt disponibile patru tipuri diferite de jaluzele venețiene motorizate, acestea fiind concepute pentru a satisface toate cerințele în materie de confort și gestiune a luminii.

Lasă-te inspirat de designul Jaluzelelor Venețiene cu acționare motorizată

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.