Ai nevoie de ajutor?

Rezistență și izolație optimă

Rulourile aplicate se montează pe exteriorul tâmplăriei deja instalate, fiind unul dintre cele mai des utilizate sisteme de umbrire. Ideale pentru o umbrire optimă și pentru îmbunătățirea izolației termice.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Rulourilor Aplicate

Confort

Acestea au capacitatea de a spori considerabil proprietățile de izolație termică a ferestrelor, conferind confort sporit și eficiență energetică ridicată.

Design

Casetele rulourilor aplicate sunt realizate din Aluminiu, având un design modern, conturat de liniile drepte sau rotunjite, ce vin să completeze estetica oricărei construcții.

Rezistență și durabilitate

Lamelele rulourilor aplicate sunt fabricate din Aluminiu de înaltă calitate și umplute la interior cu spumă poliuretanică, având o capacitate de izolație termică și fonică optimă.

Culori

Rulourile pentru ferestre din gama Discret by QFORT se pot realiza într-o gamă variată de culori, încadrându-se perfect în orice stil arhitectural și armonizând cu fațada imobilului.

Lasă-te inspirat de designul Rulourilor Aplicate

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.