Despre noi - QFORT, Un business proiectat să reziste

Cine suntem?

Suntem una dintre cele mai reputate și solide afaceri antreprenoriale, născută în România, care activează la nivel internațional, fabricând tâmplărie termoizolantă de cea mai înaltă calitate. Principalele țări în care ne aflăm sunt România, Italia, Franța, Austria, Belgia, Germania, Marea Britanie, Elveția și Canada.

În centrul business-ului stă mereu clientul, iar scopul nostru este acela de a-i înțelege nevoile și de a-i face cea mai bună recomandare. Noi nu oferim simple produse, ci o experiență completă, de la consiliere, la transport, montaj, garanție și reglaj, fiind alături de clienții noștri pe toată durata de viață a produselor pe care le comercializăm.

Soluțiile noastre din PVC și Aluminiu (ferestre, uși de intrare, sisteme culisante, sisteme de umbrire) se remarcă prin durabilitate, performanță în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar și printr-un design modern, aducând un plus de confort în orice spațiu. 

Cu o experiență de 18 ani în domeniu, am construit de-a lungul timpului o rețea de peste 1.000 de parteneri comerciali, având mai mult de 1.100 de puncte de vânzare la nivel european. Produsele noastre sunt comercializate în 12 țări, iar pe sectorul ferestrelor din PVC, QFORT deține 10% din cota de piață a Italiei, 2% din cota Franței și 8% din cea a României, cifre care vin să confirme calitatea și durabilitatea produselor noastre.

Pentru a realiza sisteme de ferestre și uși termoizolante de înaltă calitate, am investit în ultimii ani cca. 110 de milioane de euro în capacităţi moderne de producţie, logistică și distribuţie. 

Cu peste 1.500 de angajați, deținem una dintre cele mai moderne capacități de producție din Europa cu o suprafață totală de 106.646 mp, 7 hale de producție și un parc auto cu 347 autoturisme, 50 autocamioane și 9 autocare.

Punem accent de asemenea pe sustenabilitatea business-ului noastru, fapt pentru care am instalat pe platforma QFORT un sistem complex de panouri solare care au produs în ultimele 12 luni, 905 MW reprezentând 12,3% din necesarul de consum.

Aceste investiţii sunt o garanţie că toţi clienţii noștri vor beneficia de ferestre și uși performante, care le vor asigura confort și siguranţă pe termen lung.

18 ani

de experiență

1500

de angajați

> 1000 de parteneri

comerciali la nivel European

1100 puncte

de vânzare

Cum facem lucrurile?

Capabilitățile QFORT și ale partenerilor noștri de business, de înțelegere a nevoilor și așteptărilor consumatorilor moderni și de depășire a acestora în livrarea propiu-zisă, sunt validate prin competență, muncă susținută și spirit inovativ.

Noi, la QFORT, construim nu numai produse „proiectate să reziste”, dar și relaționări durabile cu partenerii de afaceri, pe care îi alegem întotdeauna după același test al „celui mai bun în domeniu”.

Care este scopul nostru?

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri finali un standard de viață mai bun și o valoare mai mare a casei în care locuiesc.

Pentru aceasta, înțelegem cât de importantă este calitatea relaționării cu partenerii de afaceri, cărora le oferim sprijin, inspirație și recompense satisfăcătoare, având ca și scop final creșterea valorii companiei noastre.

În ce credem și ce ne inspiră?

În QFORT, noi credem că ai nevoie de un cadru de gândire stoic pentru a produce și a vinde o fereastră sau o ușă de calitate și durabilitate excepționale.

Credem în comportament și nu în vorbe, și astfel am ajuns nu numai lideri pe piață, dar și brandul cu cea mai mare favorabilitate în țara de origine, România.

Credem în parteneriate de lungă durată cu dealerii noștri și cu partenerii de producție și servicii, precum și în reciprocitate avantajoasă.

Credem într-o atitudine tenace, învățăm din greșeli, și acest lucru ne-a ajutat să o luăm de la capăt cu mai multă ambiție și dedicare de fiecare dată când a fost nevoie.

„QFORT. Proiectat să reziste” este adevărat atât timp cât produsele noastre de calitate și durabilitate oferă cea mai bună satisfacție clienților noștri și cele mai bune oportunități de business partenerilor noștri de afaceri. Doar astfel compania noastră va rezista în timp și în viețile clienților noștri.

Valorile noastre ne-au inspirat de-a lungul călătoriei noastre de business. Aceastea au fost și vor fi mereu fundamentul comportamentului organizației noastre și, la nivel extins, al partenerilor noștri de afaceri.

Urmăm un model complex de business, atât de producători, cât și de comercianți, care are la bază două categorii de valori:

 • Cele care asigură calitatea produselor și serviciilor noastre
 • Cele care asigură calitatea relaționărilor noastre (în ceea ce privește parteneriatele, vânzarea și reprezentarea)

Valorile care definesc calitatea noastră de producător sunt:

 • Spiritul muncitor și tenace
 • Competența și responsabilitatea
 • Simțul practic și eficient
 • Spiritul de echipă
 • Apetitul pentru nou și inovație

Valorile care definesc comportamentul nostru în relațiile cu partenerii de afaceri sunt:

 • Partener de încredere
 • Creator de soluții
 • Avantaj reciproc

Promisiunile noastre

Spațiul nostru de diferențiere față de competitori, care asigură în același timp afacerii noastre un beneficiu unic și relevant, constă în rezistența produselor pe care le producem și comercializăm (în timp și la intemperii), transpus în promisiunea noastră de valoare – QFORT Proiectat să reziste – promisiunea că produsele QFORT sunt fabricate după cele mai bune practici de calitate a producției, pentru a oferi clientului cea mai ușoară și lipsită de griji mentenanță și cea mai sigură durabilitate în timp și la intemperii.

QFORT livrează consumatorilor finali și partenerilor de afaceri cea mai bună valoare în categoria bunurilor de folosință îndelungată de tip uși și ferestre din tâmplărie termoizolantă, prin:

 • Excelenta calitate și durabilitate a produselor
 • Un standard ridicat de servicii de suport a vânzărilor

Astfel, ne asigurăm că, atât clienții, cât și partenerii noștri beneficiază de un grad superior de calitate a vieții și de relaționări reciproc avantajoase.

Istoric QFORT

Istoria QFORT începe cu o mică afacere antreprenorială, născută în România în anul 1995, din emergența Estului European, care a evoluat într-o companie de succes, ce activează acum pe piețele europene, oferind o alternativă relevantă de calitate și durabilitate pentru produsele din tâmplărie termoizolantă și accesorii destinate confortului căminelor familiilor europene.

Promisiunea noastră „Proiectat să reziste” a fost din primul moment al existenței noastre, și încă este validată de preocuparea continuă de a ne asocia cu cei mai reputați parteneri și de a atrage în companie cei mai buni specialiști.

Astfel, am devenit pe zi ce trece tot mai competenți, dar și mai curajoși în a încerca noi abordări, noi produse, noi soluții de accesorizare a casei și noi modele de business.

Certificări

Calitatea și durabilitatea produselor noastre, precum și serviciile oferite și parteneriatele sustenabile legate de-a lungul timpului cu cei mai buni în domeniu, ne-au adus poziția de lider al industriei de tâmplărie termoizolantă din PVC.

Produsele QFORT sunt certificate în ceea ce privește calitatea prin standardele ISO 9001:2015, ISO 14001:2015 si ISO 45001:2018. În plus, QFORT deține certificate de conformitate eliberate de Institutul IFT Rosenheim din Germania.

Certificari QFORT
Responsabilitate sociala

Responsabilitate Socială

Având în minte scopul nostru final, acela de a oferi consumatorilor noștri un standard de viață mai bun, ne focusăm în aceeași măsură pe creșterea valorii societății în care ne dezvoltăm și pe ridicarea standardelor de viață sociale.

De aceea, ne implicăm activ în educație, sănătate, sport, precum și în susținerea organizațiilor non-guvernamentale și a cazurilor umanitare.

Suntem bucuroși să ne oferim sprijinul, ghidați fiind de credințele și valorile pe care ni le asumăm.