Richiedi supporto

Ce cauți?

Ai nevoie de ajutor?

Ai nevoie de ajutor?

Ferestre, uși de intrare și sisteme culisare din PVC și Aluminiu: o ofertă proiectată să reziste

Primul angajament al QFORT este acela de a crea produse proiectate să reziste în timp. Cum o facem?

  • Materiale de cea mai înaltă calitate
  • Tehnologii de ultimă oră
  • Instrumente de producție mai bune

Poți găsi produsele noastre pe principalele piețe europene: România, Italia, Franța, Marea Britanie, Austria, Belgia, Germania și Elveția.

Ne-am dezvoltat capacitățile de producție adaptându-le la cele mai exigente standarde moderne, gestionând un model de afaceri integrat, de la producție la consiliere și servicii post-vânzare. În acest fel oferim consumatorilor produse de o calitate și durabilitate remarcabile, precum și capacități unice de vânzare și reprezentare.

Cum facem lucrurile?

QFORT și partenerii săi de afaceri își propun să înțeleagă pe deplin nevoile și așteptările consumatorilor prin expertiză, muncă susținută și spirit inovator.
Construim nu numai produse „proiectate să reziste”, ci și relații de lungă durată cu partenerii noștri de afaceri, pe care îi alegem întotdeauna în urma testului „cel mai bun din industrie”.

QFORT.
Cifrele muncii noastre

20

de ani de
experiență

1500

de angajați

1000+

de parteneri
comerciali europeni

1200

de puncte de vânzare

Care este misiunea noastră?

Misiunea noastră este de a oferi clienților noștri finali un standard de viață mai bun și o valoare mai mare a casei în care locuiesc.

Consulente

Calitate certificată

Fiecare dintre produsele noastre, înainte de a ajunge pe piață, trece prin verificări și teste riguroase privind materialele, rezistența și funcționalitatea.
Calitatea produselor noastre, a sistemelor culisante, ferestrelor și ușilor QFORT este dovedită de cele mai importante certificări în domeniu.

Calitate certificată