Ferestre Termoizolante din Aluminiu

Stars by QFORT

Gama Stars by QFORT este acum completată de ferestrele din aluminiu, caracterizate prin rezistență superioară în timp alături de proprietăți excelente de izolare fonică și termică și de un design modern și elegant.

Ferestrele din gama Stars by QFORT sunt împărțite în funcție de specificații tehnice și funcționalități în 7Stars View, 7Stars, 7Stars Reversibile, 6Stars View, 5Stars View, 6Stars și 5Stars.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Beneficii Ferestre din Aluminiu Stars by QFORT

Confort crescut QFORT

Confort și calitate a standardului de viață

Ferestrele din aluminiu din gama Stars by QFORT au proprietăți excelente de izolație fonică atât datorită profilelor, cât și datorită sticlei termoizolante care intră în componența acestora.

Protecția fonică ridicată este completată de un aspect modern și elegant și un proces de întreținere ușor, generând o creștere în confortul și calitatea standardului de viață.

Protectie QFORT

Durabilitate

Profilele din aluminiu sunt caracterizate de rezistență superioară în timp (de pâna la 50 de ani), fiind disponibile în grosimi de 70 și 80 mm, cu cercevea ascunsă sau vizibilă.

Alături de profile, balamalele și garniturile ferestrelor din aluminiu le asigură o etanșeitate ridicată și o rezistență suplimentară la ploaie sau depuneri de zăpadă.

Izolare termica QFORT

Economie de energie

Ferestrele din aluminiu Stars by QFORT sunt echipate cu geam termoizolant de calitate superioară, conferindu-le proprietăți foarte bune de izolație termică.

În plus, sistemele de aluminiu sunt prevăzute cu barieră termică din poliamidă și izolație suplimentară din spumă poliuretanică, particularități ce se traduc printr-o izolație termică superioară.

Siguranta QFORT

Protecție și securitate

Ferestrele din aluminiu conferă un înalt grad de protecție și securitate, prin intermediul feroneriei de calitate superioară aflată în componența acestora.

Alături de feronerie, ferestrele din aluminiu Stars by QFORT sunt echipate cu mânere rezistente și calitative, opțional fiind disponibile și mânere cu cheie, pentru un plus de siguranță.

Personalizare Ferestre din Aluminiu Stars by QFORT

Paletar culori Ferestre din Aluminiu

Paletar culori Ferestre din Aluminiu

Alături de un design modern și elegant, ferestrele din aluminiu Stars by QFORT sunt disponibile într-o gamă variată de culori, oferindu-vă posibilitatea de a vă perzonaliza locuința în funcție de gusturi și preferințe, în ton cu celelalte elemente de design interior pentru care ați optat.

Sticlă termoizolantă pentru Ferestre din Aluminiu

Pe lângă faptul că sunt Proiectate să reziste, ferestrele din aluminiu Stars by QFORT au fost gândite în așa fel încât să vă ofere posibilitatea de a vă contecta cu exteriorul, păstrând în același timp un grad ridicat de intimitate.

Sticla care intră în componența pachetelor de geam termoizolant utilizate în producția ferestrelor QFORT din aluminiu este aceeași cu sticla ferestrelor din PVC, fiind realizată în cele mai moderne fabrici de către Saint-Gobain (Franța) unul dintre cei mai importanți producători în domeniu.

Sticlă termoizolantă pentru Ferestre din Aluminiu
Feronerie și Accesorii Ferestre Termoizolante din Aluminiu Stars by QFORT

Feronerie și Accesorii Ferestre Termoizolante din Aluminiu Stars by QFORT

Atât feroneria ferestrelor din aluminiu, cât și accesoriile care intră în componența acestora, sunt de cea mai bună calitate, generând beneficii pe termen lung pentru produsele noastre.

Tipologii de deschidere

În funcție de tipul și particularitățile profilului din aluminiu ales, puteți opta pentru diverse tipologii de deschidere, menite să acopere nevoile dumneavoastră cele mai complexe.

Tipologii de deschidere pentru Ferestre din Aluminiu
Izolație termică ferestre aluminiu

Izolație termică

Ferestrele din Aluminiu Stars by QFORT sunt proiectate pentru a spori nivelul de eficiență energetică al locuinței dumneavoastră sau al construcțiilor în cadrul cărora sunt utilizate.

Acestea sunt dotate cu sticlă termoizolantă de cea mai bună calitate, în pachete care ajung la grosimi de până la 60 mm, în funcție de profil, ajutând la reducerea costurilor energetice atât în anotimpul cald, cât și iarna.

Izolație fonică

Pentru a crește gradul general de confort al locuinței, am proiectat ferestrele din aluminiu în așa fel încât să ofere o protecție fonică deosebit de ridicată împotriva zgomotelor exterioare, conferindu-vă astfel și un nivel înalt de intimitate.

Proprietățile de izolație fonică ale ferestrelor din aluminiu QFORT sunt generate și influențate de sticla aflată în echiparea acestora și de grosimea profilului ales, care variază în funcție de tipul profilului.

Izolația fonică a Ferestrelor din Aluminiu
Ușile de Balcon din Aluminiu Stars by QFORT

Ușile de Balcon din Aluminiu Stars by QFORT

În funcție de particularitățile fiecărui profil de aluminiu în parte, există posibilitatea realizării de uși de balcon din aluminiu cu toc închis sau cu deschidere simplă.

Acestea preiau capacitățile de izolare fonică și termică, durabilitate și bineînțeles, aspectul minimalist conferit de designul modern și elegant al profilelor din aluminiu, aducând un plus de confort și valoare locuinței dumneavoastră și adaptându-se perfect la orice preferințe, elemente de design interior sau arhitectură.

Află mai multe despre tipologiile de deschidere disponibile pentru ușile de balcon QFORT!

De ce Stars by QFORT?

Suntem brandul numărul 1 în România, cu cea mai bună durabilitate a produselor, cea mai bună izolație termică și cea mai mare satisfacție generată (conform Katar Millward Brown, 2018). Prin urmare, numele Stars atribuit ferestrelor noastre termoizolante din PVC este perfect demonstrat și meritat.

Servicii QFORT - Garantie

*Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.