Plase Anti Insecte

Plase anti insecte No-Buzz by QFORT

Plasele anti insecte sunt elemente esențiale pentru menținerea unui grad ridicat de confort al locuinței prin asigurarea unui nivel optim de protecție împotriva țânțarilor și a altor insecte, mai ales în sezonul cald.

Gama NoBuzz by QFORT conține plase anti insecte disponibile în diverse variante, în funcție de necesități precum: roll-out, plisse, tip rulou sau fixe.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Avantaje Plase Anti Insecte NoBuzz by QFORT

Protecție optimă

Proiectate după cele mai înalte standarde de calitate, plasele anti insecte NoBuzz by QFORT vă oferă protecție superioară împotriva oricărui tip de insecte, fie că vorbim despre țânțari, muște sau alte gâze ce au tendința să provoace disconfort, mai ales pe timpul verii.

Plase anti insecte no buzz by QFORT
Durabilitate ridicata plase anti insecte no buzz by QFORT

Durabilitate ridicată

Plasele de protecție împotriva insectelor pe care le producem sunt caracterizate printr-o rezistență deosebită în timp, dată de totalitatea elementelor tehnice și funcționale, precum și a materialelor care intră în componența acestora.

Sita utilizată la crearea plaselor permite expunerea îndelungată la soare, vânt și ploaie, fară riscul deteriorării acesteia.

Întreținere ușoară

Plasele anti insecte din gama NoBuzz by QFORT au fost gândite în așa fel încât să poată fi întreținute deosebit de ușor și rapid, fară a fi afectată calitatea.

Astfel nu trebuie să dedicați prea mult timp și efort curățării acestora, având mai multe ore la dispoziție pe care să le petreceți realizând activitățile care vă fac plăcere, în compania celor dragi.

Plase anti insecte no buzz by QFORT
Plase anti insecte no buzz by QFORT

Vizibilitate bună spre exterior

Datorită densității foarte bune a sitelor integrate în cadrul plaselor anti insecte, precum și a culorilor disponibile, acestea au capacitatea de a vă oferi o bună vizibilitate spre exteriorul încăperii, menținând în același timp intimitatea spațiului personal.

Schimb permanent de aer între interior și exterior

Scopul principal al plaselor anti insecte NoBuzz by QFORT este acela de a vă proteja împotriva acțiunii tuturor insectelor ce vă pot perturba liniștea, dându-vă în același timp posibilitatea de a lăsa aerul să circule liber prin încăpere.

Densitatea sitelor este perfectă, atât pentru a opri pătrunderea țânțarilor și a muștelor în locuință, cât și pentru permiterea schimbului permanent de aer între interior și exterior.

Plase anti insecte no buzz by QFORT
Plase anti insecte no buzz by QFORT

Fiabilitate și flexibilitate ridicate

Fiind disponibile în mai multe variante, atât pentru ferestre PVC, cât și pentru uși, aveți posibilitatea să alegeți modelul de plasă anti insecte care se potrivește cel mai bine pentru locuința dumneavoastră.

Plasele anti insecte NoBuzz by QFORT au o funcționare optimă în timp, ajutând la îmbunătățirea calității vieții pentru familia dumneavoastră.

Manevrare ușoară

Majoritatea plaselor anti insecte din gama NoBuzz by QFORT (mai puțin cele fixe) sunt dotate cu dispozitive speciale care fac ca închiderea și deschiderea acestora să se realizeze extrem de ușor.

Astfel, nu trebuie se vă străduiți să învățați cum să manevrați corect plasa împotriva insectelor, bucurându-vă permanent de protecție superioară și de un somn liniștit pe tot parcursul nopții.

Manevrare plase anti insecte no buzz by QFORT
Instalare plase anti insecte no buzz by QFORT

Instalare rapidă

Plasele anti insecte NoBuzz by QFORT, în special cele fixe, sunt caracterizate prin posibilitatea de instalare extrem de ușoară și rapidă, doar în câțiva pași simpli.

Pentru a vă scuti de efort, QFORT vă asigură pe lângă transport și montajul plaselor anti insecte, realizat de către specialiștii noștri.

Culori disponibile pentru Plasele Anti Insecte

Plasele anti insecte din gama NoBuzz by QFORT sunt disponibile în diferite variante de culori, atât pentru elementele din aluminiu, cât și pentru accesorii.

Grupa 1

Culori disponibile no buzz - alb 9010 opac

Alb 9010 opac

Culori disponibile no buzz - fildes 1013 opac

Fildes 1013 opac

Culori disponibile no buzz - maro 8017 opac

Maro 8017 opac

Culori disponibile no buzz - gri antracit 7016 opac

Gri Antracit 7016 opac

Grupa 2

Paletar culori pentru profile pvc - stejar auriu

11 Stejar Auriu

Paletar culori pentru profile pvc - nuc

12 Nuc

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.