Ai nevoie de ajutor?

Rezistentă și ușor de instalat

Plasele de insecte tip rulou NoBuzz by QFORT sunt soluția optimă pentru eficiență și confort. Ușor de utilizat și deosebit de versatile, pot fi montate atât orizontal cât și verticale, oferă o protecție maximă împotriva insectelor.

Configuratore

Configurator.

Ai nevoie de ferestre și uși de ultimă generație? Răspunde la întrebările noastre rapide și solicită o ofertă pentru produsele QFORT adaptate nevoilor tale.

Accesează configuratorul

Avantajele Plaselor de insecte Tip Rulou

Confort

Plasele de insecte tip rulou au în componență o carcasă din Aluminiu în care se află axul pe care se rulează sita, fiind foarte ușor de manevrat.

Design

Design modern și flexibilitate. Plasele de insecte tip rulou vin în diferite modele, fiind perfecte atât pentru ferestre, cât și pentru uși de balcon sau uși culisante.

Rezistență și întreținere ușoară

Nu este necesară demontarea plasei în sezonul rece, deoarece se poate strânge foarte ușor în interiorul casetei. În plus, întreținerea plaselor de protecție împotriva insectelor tip rulou este foarte ușor de realizat,

Personalizare

Plasele anti insecte tip rulou din gama NoBuzz by QFORT vin în diferite modele, astfel încât poți alege varianta potrivită pentru fereastra sau ușa ta culisantă sau de balcon.

Lasă-te inspirat de designul Plaselor de insecte Tip Rulou

Consilierea, unul dintre cele mai importante servicii oferite

Vrei ferestre cu performanțe ridicate în ceea ce privește izolația termică și fonică, dar nu știi ce să alegi? QFORT îți oferă sfaturi dedicate pentru a construi împreună casa la care visezi.
Consultanții QFORT te vor ajuta să alegi materialul potrivit, cele mai eficiente sisteme de culisare sau deschidere și îți vor oferi toate detaliile de care ai nevoie pentru a face alegerea potrivită.

Consulente

Ești arhitect?

Ți-am rezervat o zonă cu toate informațiile și promoțiile dedicate

Vrei să devii partenerul nostru?

Intră în legătură cu noi și o să îți furnizăm toate informațiile necesare.