Plase Anti Insecte tip Rulou

Plase tip rulou No Buzz by QFORT

Plasele anti insecte tip rulou din gama NoBuzz by QFORT sunt soluția optimă în termeni de eficacitate și confort.

Acestea oferă protecție optimă împotriva țânțarilor și a altor insecte ce pot perturba liniștea casei dumneavoastră, mai ales în perioada anotimpului cald.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Ușurință deosebită în manevrare și eficiență optimă

Plasele anti insecte tip rulou au în componență o carcasă din aluminiu în care se află axul pe care se rulează sita în momentul în care este necesară ridicarea.

Plasele tip rulou sunt o variantă modernă și sigură, fiind foarte ușor de manevrat și amplificând comoditatea utilizatorilor prin faptul că poate fi folosită pe toată perioada verii și nu este necesară demontarea acesteia la apariția anotimpului rece, deoarece plasa se poate strânge foarte ușor în interiorul casetei.

Plasele anti insecte tip rulou din gama NoBuzz by QFORT vin în diferite modele, astfel încât puteți alege varianta ideală, în funcție de estetica ferestrelor locuinței și cerințele dumneavoastră specifice.

Plase tip rulou vertical

Plase anti insecte tip rulou vertical

Recomandate pentru: ferestre

Plase tip rulou

Plase anti insecte tip rulou lateral

Recomandate pentru: uși de balcon într-un canat

Plase tip rulou

Plase anti insecte tip rulou dublu lateral

Recomandate pentru: uși de balcon și uși culisante în două canate

Beneficii Plase Anti Insecte tip Rulou NoBuzz by QFORT

 • Plasele anti insecte tip rulou sunt caracterizate, asemenea tuturor produselor QFORT, de o durabilitate excelentă în timp, datorită componentelor de cea mai bună calitate utilizate în procesul de fabricație.
 • Manevrarea plaselor de protecție împotriva insectelor este deosebit de ușoară, neimplicând efort sau operații costisitoare din punct de vedere al timpului alocat.
 • Fiind realizate din materiale de calitate superioară, plasele anti insecte tip rulou permit o bună circulație a aerului în interiorul locuinței, precum și o aerisire corespunzătoare a spațiilor interioare.
 • Datorită formelor variate, plasele anti țânțari tip rulou sunt ideale pentru încadrarea în orice tip de tâmplărie, fie că este vorba despre tâmplărie PVC, lemn sau aluminiu.
 • Plasele anti insecte tip rulou din gama NoBuzz by QFORT sunt caracterizate printr-un design modern și flexibilitate în forme, având proprietatea de a nu afecta aspectul fațadei sau estetica ferestrei și fiind disponibile în modele variate, atât pentru ferestre, cât și pentru uși.
 • Nu sunt necesare operații de demontare în perioada anotimpului rece, întrucât plasele tip rulou se pot strânge foarte ușor în casetă.
 • Elementele componente, în special caseta de strângere a plasei, oferă plasei anti insecte tip rulou protecție împotriva extremelor climatice, diminuând riscul apariției unor defecțiuni ale sistemului.
Plase tip rulou

Componente Plase Anti Insecte tip Rulou

Plasele anti insecte tip rulou din gama NoBuzz by QFORT au următoarele componente:

 • Profile realizate din aluminiu extrudat, material ce le conferă o rezistență optimă în timp;
 • Site realizate din fibră de sticlă în culoare negru sau gri, ignifugă, cu ochiuri fine, care nu afectează vizibilitatea către exterior și filtrează aerul de impurități;
 • Sunt echipate în varianta standard cu un dispozitv (frână), care previne deteriorarea plasei prin încetinirea automată a vitezei de strângere în casetă după deblocarea ei;
Plasa tip rulou
Ingrijire plase tip rulou

Întreținerea Plaselor Anti Insecte tip Rulou

Întreținerea plaselor de protecție împotriva insectelor tip rulou este foarte ușor de realizat, fiind un proces indispensabil pentru menținerea durabilității în timp a acestora.

O curățare corespunzătoare a plaselor anti insecte tip rulou se realizează foarte simplu cu apă caldă și un burete, prin frecare ușoară. De asemenea, se poate folosi și un pulverizator cu detergent, dispersat pe toată suprafața plasei, după care se execută ștergerea acesteia cu o cârpă uscată și curată.

QFORT vă recomandă să evitați folosirea aspiratorului la o intensitate mare sau a dispozitivelor cu peri rigizi, pentru curățarea plaselor anti insecte tip rulou. Pentru a facilita procesul de întreținere, puteți alege o perie specială cu două părți, una cu burete și alta cu peri foarte fini, care va permite îndepărtarea cu ușurință a prafului și impurităților depuse pe sită.

Contactează-ne!


  Servicii QFORT - Garantie

  *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.