Sisteme de umbrire: Jaluzele și Rulouri

Sisteme de umbrire Discret by QFORT

Prin Gama Discret by QFORT, vă oferim soluții complexe de umbrire a locuinței dumneavoastră, realizate după cele mai noi tehnologii și certificate pentru calitate și durabilitate excelente.

În acest sens vă punem la dispoziție variante diverse de jaluzele între foile de sticlă (venețiene) și rulouri, care pot fi, în funcție de nevoile și cerințele dumneavoastră, aplicate sau suprapuse.

Lasă-ne datele tale și te vom contacta cât mai curând posibil

Solicită ofertă - sau - Programează o discuție în SHOWROOM ONLINE
Consiliere
Consiliere în alegerea produselor ideale
Transport
Transport și Montaj

Jaluzele Venețiene și Rulouri

Proiectarea sistemele de umbrire din gama Discret by QFORT are la bază cele mai noi sisteme, metode și procese tehnologice.

QFORT urmărește standarde superioare în ceea ce privește calitatea, rezistența la intemperii, durabilitatea în timp și confortul crescut generat de o întreținere foarte ușoară a produselor.

Puteți alege dintr-o gamă largă de jaluzele venețiene (montate între foile de sticlă) și rulouri, fie aplicate (montate la exteriorul tâmplăriei PVC), fie suprapuse (montate în același timp cu tâmplăria PVC).

Jaluzele între foile de sticlă (Jaluzele Venețiene)

Jaluzelele venețiene sunt varianta optimă pentru umbrirea casei dumneavoastră, atunci când căutați confort, calitate și rezistență superioară în timp, completând aspectul estetic al locuinței printr-un design deosebit.

Sisteme de umbrire - jaluzele venetiene

Rulouri

Rulourile din gama Discret by QFORT sunt soluția ideală pentru orice construcție, îmbinând partea estetică cu tehnologia de ultimă generație și durabilitatea materialelor folosite.

Acestea contribuie în același timp la creșterea confortului total al casei dumneavoastră, prin proprietăți foarte bune de izolație termică și fonică, generând și un grad ridicat de intimitate.

Sisteme de umbrire Discret by QFORT

Contactează-ne!


    Servicii QFORT - Garantie

    *Perioada de garanție poate varia în funcție de componentele și specificațiile produsului. Vă rugăm să consultați certificatul de garanție pentru mai multe detalii.