Ai nevoie de ajutor?

Uneori, cel mai mare atu al unei case este peisajul, iar rolul nostru este acela de a-l pune în valoare cu ajutorul ușilor culisante ce permit deschideri mari și ferestrelor cu suprafață vitrată extinsă.
Acest proiect uimește prin designul său modern și elegant, și, mai mult decât orice, prin peisajul de care te poți bucura în orice moment din confortul locuinței.
Pentru a se adapta stilului arhitectural și pentru a oferi o vizibilitate amplă spre exterior, consultanții de vânzări QFORT au propus produsele perfecte: uși culisante din Aluminiu Paysage 5Stars și ferestrele din Aluminiu 5Stars.

Atât pentru ușile culisante, cât și pentru ferestre, principalul avantaj al liniei 5Stars este luminozitatea: profile subțiri pentru suprafețe mari de sticlă care lasă să intre cât mai multă lumină și permit o vizibilitate excelentă spre exterior.

Gama Paysage și gama Stars asigură rezistență ridicată la intemperii, praf și alți agenți atmosferici, și o izolație termo-acustică la cele mai înalte standarde. În acest fel te poți bucura de un view extraordinar din liniștea și confortul casei tale.

Galerie

sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_02
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_03
sito QFORT_progetto Milano Finestra 5Stars alu_01
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_04
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_05
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_06
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_07
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_01
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_02
sito QFORT_progetto Milano Paysage 5Stars alu_3

Produse implicate în proiect

Paysage 5Stars

Optimizarea spațiului

5Stars

Design minimalist