Ai nevoie de ajutor?

Până acum am vorbit despre cât de importante sunt ferestrele casei tale în păstrarea unui nivel înalt de eficiență energetică pentru locuință. Astăzi, ne-am propus să îți explicăm care este legătura dintre ușa de intrare pe care ai ales-o și confortul tău pe timpul iernii.

Probleme cu care te poți confrunta pe timpul iernii, care au legătură cu ușa de intrare

  • Plătești facturi mari cu încălzirea locuinței, din cauza pierderilor de căldură.
  • Atunci când ești aproape de ușa de la intrare, simți „curent”.
  • Ușa de la intrare se închide greu și nu este etanșă.

 
Dacă observi astfel de probleme, este momentul să schimbi ușa de intrare. În acest moment, există pe piață o mulțime de opțiuni, de la uși din lemn, la PVC și până la ușile de intrare din aluminiu, acestea din urmă fiind recunoscute pentru rezistența deosebită la condițiile climatice extreme, cum sunt ușile Baby I’m Home by QFORT din gama Design.

Pe lângă rezistența ridicată la temperaturi extreme, ușile de intrare din aluminiu din gama noastră au și proprietăți ridicate de izolație termică, fapt ce te ajută să economisești energie, păstrând căldura în locuință pentru mai mult timp. În plus, acestea se remarcă și printr-o etanșeitate ridicată, lucru care previne pierderile de căldură.

Pentru a atinge cele mai înalte performanțe în ceea ce privește izolația termică, ușile de aluminiu din gama Design sunt echipate în standard cu profile din aluminiu cu barieră termică și izolație suplimentară și prag cu barieră termică și 3 garnituri de etanșare. În vederea obținerii unui nivel ridicat de eficiență energetică, poți alege fie panelul Standard care o grosime de 44mm, fie panelul Premium, de 81mm.

Izolația termică a ușii datele este dată de coeficientul de transfer termic. Cu cât coeficientul de transfer termic este mai scăzut, cu atât locuința ta este izolată mai bine.

Datorită proprietăților superioare de izolație termică, precum și a fiabilității ridicate, ușile de intrare din aluminiu Baby I’m Home by QFORT contribuie la creșterea valorii generale a casei tale.

Dacă este timpul ca și tu să schimbi ușa de intrare, te așteptăm în orice reprezentanță QFORT cu sfaturi utile pentru o casă proiectată să reziste!