Ai nevoie de ajutor?

Ce bătăi de cap poate să îți dea ușa de intrare, iarna aceasta?

  1. Plătești facturi mari pentru încălzirea locuinței, din cauza pierderilor de căldură.
  2. Atunci când ești aproape de ușa de la intrare, simți „curent de aer”.
  3. Ușa de la intrare se închide greu.

…și lista poate continua. Acestea sunt doar câteva dintre bătăile de cap pe care o ușă de intrare de slabă calitate ți le poate da pe parcursul iernii.

Iarna, confortul tău este influențat direct de temperatura din casă. După premisa „alegerile nepotrivite te pot costa scump”, alegerea unei uși cu un grad redus de izolație termică înseamnă facturi mult mai mari pentru încălzirea locuinței și disconfort pentru tine și familia ta.

Pot fi ușile de intrare din Aluminiu o soluție pentru aceste probleme?

Răspunsul este DA.

Aluminiul este unul dintre materialele ideale pentru construirea de uși de intrare robuste și durabile, fiind extrem de rezistent la condiții meteo extreme, deformare, folosire continuă și coroziune. De asemenea, Aluminiul este mai rezistent la lovituri și mai ușor de întreținut.

Cum te protejează ușile de intrare din Aluminiu în sezonul rece?

  1. Nivelul ridicat de izolație termică

O ușă de intrare de calitate trebuie să prezinte proprietăți superioare de izolație termică. Astfel tu și familia ta să fiți protejați de fluctuațiile extreme de temperatură din sezonul rece.

Un grad ridicat de izolație termică înseamnă o locuință cu eficiență energetică crescută. Acest aspect este foarte important, în special în contextul creșterii destul de mari a  prețurilor la gaz și curent.  Pe lângă aspectul estetic, ușile de intrare din Aluminiu de la QFORT au proprietăți foarte ridicate de izolație termică, fapt ce te ajută să economisești energie, păstrând căldura în locuință pentru mai mult timp. Ușile de intrare QFORT te ajută să faci o investiție inteligentă, economisind considerabil la facturile de energie și gaz pe termen lung.

  1. Grad ridicat de etanșeitate

Etanșeitatea este schimbul necontrolat de aer între interior și exterior.

Principalul avantaj a unei uși de intrare etanșe este diminuarea costurilor cu încălzirea și răcirea. Un grad ridicat de etanșeitate face ca între interiorul casei și exterior să nu existe schimb necontrolat de aer, adică iarna să nu pierzi aerul cald din casă și nici să nu intre aer rece de afară. Această caracteristică te ajută să păstrezi confortul termic al casei tale și să eviți consumul suplimentar de energie ce va face diferența în valoarea facturilor.

Ce poți păți dacă ușa ta de intrare nu este etanșă?

Schimbul necontrolat de aer dintre interior și exterior influențează și umiditatea locuinței tale. Asta înseamnă că umiditatea suplimentară din aer va produce condens și va determina apariția igrasiei și a mucegaiului. Prin urmare, nu doar ca îți vei degrada locuința, dar poți determina apariția unor riscuri pentru sănătatea ta și a familiei tale.

Ușile de intrare din Aluminiu de la QFORT au un grad foarte ridicat de etanșeitate, tocmai pentru a veni în întâmpinarea și rezolvarea acestor probleme cu care toți ne confruntăm în locuințele noastre.

  1. O investiție pe termen lung: rezistență

Tâmplăria din Aluminiu contribuie la durabilitatea ușii, protejând-o în timp de uzură și șocuri mecanice. Ușa de intrare este o investiție de lungă durată, așa că trebuie să fie rezistentă la fenomene meteo extreme, în special în sezonul rece (temperaturi foarte scăzute, zăpada, viscol, etc.) și să nu se degradeze.

Datorită materialelor de înaltă calitate utilizate, ușile de intrare din aluminiu QFORT au o rezistență crescută la temperaturi extreme, precum și o durabilitate ridicată în timp.

  1. Sunt varianta excelentă pentru siguranța casei tale

Un alt aspect care ține de ușa de la intrare și care este foarte important pentru tine și familia ta este reprezentat de gradul de siguranță pe care aceasta îl oferă.

O variantă excelentă în ceea ce privește siguranța sporită a locuinței o reprezintă ușile de intrare din Aluminiu. Acestea sunt proiectate în așa fel încât să asigure o protecție deosebit de ridicată datorită elementelor de feronerie integrate.

Luând în considerare tot ceea ce ține de creșterea confortului casei tale și având mereu în minte misiunea noastră de a-ți oferi întotdeauna soluții proiectate să reziste, la QFORT avem disponibile două game de uși de Aluminiu: Elite și Design.

Vezi care dintre cele două game ți se potrivește mai bine, aici.

Dacă simți că ușa ta de la intrare nu îți protejează locuința suficient de bine, vizitează-ne în orice reprezentanță QFORT. Specialiștii noștri te așteaptă cu sfaturi utile pentru o casă proiectată să reziste!