Ai nevoie de ajutor?

Acesta este și motivul pentru care am proiectat gama NoBuzz by QFORT de unde poți alege plase împotriva insectelor proiectate să reziste și să crească valoarea totală a casei tale, nu doar vara, ci pe tot parcursul anului.

În gama NoBuzz by QFORT vei găsi plase anti insecte disponibile în diverse variante, în funcție de necesități, precum: roll-out, plisse, tip rulou sau fixe.

Astăzi am ales să îți vorbim despre plasele de protecție împotriva țânțarilor tip rulou, fiind una dintre cele mai populare alegeri.

 

De ce plasele de tip rulou NO BUZZ by QFORT sunt exact ceea ce ai nevoie pe toată durata anului

Pe langă avantajele incontestabile ale unei plase anti insecte pe durata verii, noi la QFORT ne-am asigurat că plasele tip rulou NO BUZZ se adaptează nevoilor tale pe toată durata anului. Iată câteva motive cheie pentru care plasele de țânțari NoBuzz by QFORT sunt o alegere potrivită pentru tine:

  1. Durabilitate excelentă în timp

Asemenea tuturor produselor QFORT, plasele tip rulou NO BUZZ sunt construite cu scopul de a rezista în timp, fapt ce este reflectat în materialele de calitate folosite în procesul de producție.

  1. Aerisire eficientă

Sita utilizată oferă mai mult decât un schimb optim de aer și protecție eficientă împotriva insectelor. Atât insectele, cât și intemperiile nu reprezintă un pericol pentru plasa anti insecte NO BUZZ by QFORT.

  1. Nu necesită demontare pe timpul iernii

Plasele anti insecte tip rulou au în componență o casetă din aluminiu în care se află axul pe care se rulează sita în momentul în care este necesară ridicarea.

Astfel, acestea sunt o variantă modernă și sigură, fiind foarte ușor de manevrat. Comoditatea utilizatorilor este amplificată prin faptul că poate fi folosită pe toată perioada verii și nu este necesară demontarea odată cu venirea anotimpului rece, deoarece plasa se poate rula foarte ușor în interiorul casetei.

  1. Varietatea opțiunilor disponibile

Ai nevoie de o plasă de țânțari pentru ferestrele tale? Poți opta pentru plasa anti insecte tip rulou vertical. Vrei să poți ține ușa de la balcon deschisă fără grija țanțarilor sau a altor insecte? Ai variante de plasă tip rulou lateral. Ai uși culisante sau uși de balcon în două canate? Optezi pentru plasele anti insecte tip rulou dublu lateral.

Indiferent de nevoia pe care o ai, cu siguranță găsești soluția potrivită în gama de plase de țânțari tip rulou NoBuzz by QFORT.

  1. Confort deplin

Atât deschiderea cât și închiderea acestora se realizează extrem de ușor, iar întreținerea nu necesită mult timp, deoarece materialele utilizate pentru construirea plasei sunt de calitate superioară. Acum poți să te bucuri de un somn armonios sau de după-amiezi liniștite de weekend într-o încăpere aerisită.

  1. Obține toate avantajele descrise mai sus, fără a compromite esteticul

De obicei, când ne gândim la “plase pentru geamuri”, esteticul nu este primul lucru care ne vine în minte.
Noi ne asigurăm că produsele noastre elimină nevoia de compromisuri. Te poți bucura de protecția optimă oferită de plasele tip rulou NO BUZZ by QFORT, pe toată durata anului, fără a compromite factorul estetic al locuinței tale.

 

Cum facem asta?

Plasele anti insecte NO BUZZ sunt construite cu scopul de a păstra armonia estetică a locuinței tale.

Folosind un design modern și elegant, plasele NO BUZZ își vor găsi locul în orice locuință. Designul este ideal pentru a oferi o armonie elegantă încăperii în care sunt montate, cu ajutorul unei game variate de culori.

Este vremea să te bucuri de sezonul cald în liniște. Uită de compromisuri, și amintește-ți de ceea ce este cu adevărat important – tu. Acum că ai înțeles că nu este nevoie de compromisuri pentru a te putea bucura de calitate și confort, te asteptăm la cea mai apropiată reprezentanță QFORT pentru mai multe detalii!