Ai nevoie de ajutor?

Este primavară, sezonul ideal pentru renovarea casei noastre şi înlocuirea vechilor ferestre. O decizie importantă care trebuie sa ţină cont de calitate, aspect şi durabilitatea în timp. Noile game de ferestre QFort 4Stars, 5Stars, 6Stars în PVC sunt concepute pentru a inspira confortul şi funcţionalitatea. Disponibile într-o variată gamă de culori, ideale pentru îmbinarea stilului casei tale şi a arhitecturii acesteia.

În gamele 5Stars, 6Stars există şi posibilitatea de a opta pentru placarea externă în aluminiu în diverse culori RAL şi efect lemn (stejar auriu, nuc, stejar mediu) de la aspectul extrem de realist care se îmbină cu orice context: case rurale sau apartamente de oraş. Ideale pentru cine nu vrea să renunţe la aspectul de lemn, fără a mai fi necesare îndelungi operaţiuni de întreţinere şi să se bucure de rezistenţa PVC-ului.

Ferestrele 4Stars sunt realizate din profil în PVC cu 5 camere, cu adâncime de montaj de 70 mm, clasa B: raport calitate/preţ optim.
Alegând ferestrele 5Stars veţi dispune de tâmplărie în PVC cu 5 camere cu adâncime a profilului de 70mm în clasa A şi profil clasa S: certificat pentru a fi utilizat chiar şi în zone de climă severă.
Ferestrele 6Stars au profile în PVC din 7 camere în toc şi 6 camere în cercevea, cu adâncime a profilului de 82mm, optim pentru economia energetică a locuinţelor.

Filosofia QFORT pune mereu pe primul loc satisfacerea clientului. De accea a mărit varietatea de culori pentru ferestre şi uşi, adăugând Stejar Sheffield deschis, Stejar Sheffield maro, Stejar Sheffield gri şi alb briliant, garantând o vastă posibilitate de alegeri.

 

Alb BriliantAlb Briliant
Stejar Sheffield deschisStejar Sheffield deschis
Stejar Sheffield griStejar Sheffield Gri
Stejar Sheffield maroStejar Sheffield maro