Ai nevoie de ajutor?

Armonie și inovație într-un sistem proiectat să reziste

Sistemul tip armonică din Aluminiu BiFold are încorporată una dintre cele mai noi tehnologii din domeniul ușilor culisante, folosind elemente vitrate pliabile cu deschidere laterală, care fac posibilă conectarea spațiilor interioare cu cele exterioare, acolo unde este nevoie de o flexibilitate a spațiului disponibil.

Pe lângă avantajul funcțional, sistemul BiFold prezintă o serie de avantaje care îți vor îmbunătăți exponențial calitatea vieții, crescând nivelul de confort pe care îl resimți în propria locuință.

Printre acestea enumerăm:

  • Flexibilitatea în utilizare

Datorită avantajelor funcționale incontestabile, sistemul tip armonică BiFold poate fi integrat într-o varietate de proiecte de construcție și renovare, adaptându-se în funcție de nevoile fiecăruia.

Astfel, poți folosi tehnologia BiFold pentru a închide terasa sau balcoanele rezidențiale sau pentru delimitarea zonelor din restaurante, menținând în același timp conexiunea cu mediul extern.

  • Design original și inovator

Sistemul BiFold te ajută să oferi un plus de originalitate locuinței tale, având anumite caracteristici cheie. Acesta dispune de o varietate de compoziții de până la 5 elemente vitrate pliabile la deschiderea interioară sau exterioară, permițând o rulare lină și silențioasă prin șina de ghidare încorporată.

Mai mult decât atât rolele de ghidaj sunt ascunse la poziția închisă, iar paletarul de culori disponibil este format din zeci de opțiuni, completând astfel designul modern și original al sistemului.

  • Lumină naturală și conectare cu natura

Unul dintre avantajele primordiale ale tuturor sistemelor culisante cu deschideri de mari dimensiuni constă în cantitatea de lumină naturală care scaldă încăperile datorită spațiilor vitrate extinse. La aceasta adăugăm conectarea cu natura și obținem un spațiu în care starea de bine, energia și productivitatea sunt la cote maxime.

  • Economie de spațiu prin optimizare funcțională

Sistemul de uși culisante din aluminiu tip armonică BiFold permite construcții de mari dimensiuni, de până la 6200 x 3000 mm. Totuși, acesta ocupă un minim de spațiu datorită tehnologiei inovatoare de pliere și glisare, ajutând la optimizarea întregii locuințe.

  • Efort minim de întreținere

Un alt avantaj important al sistemului BiFold este faptul că reglajele sezoniere nu sunt necesare, prin urmare nu trebuie să îți faci griji sau să chemi echipe de reglaj la fiecare schimbare de anotimp.

Sistemul este proiectat să reziste la intemperii și schimbări de temperatură, oferindu-ți astfel confort deplin indiferent de sezon.

La toate aceste se adaugă confortul termic și fonic crescut datorat proprietăților excelente de izolație termică și fonică specifice tuturor gamelor QFORT, precum și posibilitatea de accesorizare a ușilor culisante cu rampe speciale pentru a facilitata accesul și mobilitatea persoanelor cu dizabilități.

În final, obținem o soluție originală, eficientă și inovatoare, care cu siguranță va îmbogăți spațiul interior, ajutându-te să conturezi armonia mult visată în locuința ta.

Profită de perioada perfectă pentru alegeri proiectate să reziste. Te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT cu soluții proiectate să reziste!