Ai nevoie de ajutor?

5 lucruri pe care probabil nu le știai despre plasele de țânțari tip plisse

Să cauți plase de insecte cu adevărat eficiente poate fi o provocare, având în vedere diversitatea opțiunilor existente pe piață. În timp ce majoritatea plaselor de insecte te pot proteja, cel puțin câteva săptămâni, ceea ce face plasele tip plisse NoBuzz by QFORT cu adevărat speciale sunt caracteristicile ce țin de durabilitate, siguranță, confort și design pe care nu le găsești peste tot..

Iată 5 avantaje incontestabile ale plaselor anti insecte tip plisse QFORT:

1. Mai multe variante constructive

Pentru uniformitate perfectă în spațiul pe care vrei să îl echipezi, plasele anti insecte tip Plisse din gama NoBuzz by QFORT vin în mai multe variante constructive, acoperind astfel orice nevoie.

În gama noastră vei găsi plase anti insecte tip plisse pentru ferestre (de tip vertical sau bilateral), plase anti insecte plisse pentru uși de balcon (de tip lateral), plase anti insecte tip plisse dublu lateral pentru uși de balcon și uși culisante în două canate.

5 lucruri pe care probabil nu le știai despre plasele de țânțari tip plisse

Indiferent că vrei plasa anti insecte pentru ferestre, pentru ușa de balcon sau pentru uși culisante, NoBuzz by QFORT îți oferă opțiuni de plase tip plisse pentru nevoile tale.

2. Ideale pentru birouri și spații destinate clienților

Plasele anti insecte tip plisse se vor încadra perfect în locuința ta, dar nu numai.

Datorită protecției deosebite pe care o oferă, dar și designului modern și elegant, plasele anti insecte tip plisse sunt varianta ideală pentru spațiile destinate clienților, mai ales în cazul industriei ospitalității, precum restaurante, unități de preparare a alimentelor sau hoteluri.

În plus, dacă vrei să îți protejezi biroul, plase de insecte tip plisse pot fi opțiunea pe care o căutai.

3. Potrivite și pentru uși cu deschidere foarte mare

Când ai uși culisante cu deschideri foarte mari, să găsești plase de țânțari potrivite poate fi o provocare.

Plasele de insecte tip plisse rezolvă cu succes această problemă. Ele sunt proiectate în așa fel încât să se potrivească în orice spațiu, existând disponibilitate de montare atât pentru ferestre, cât și pentru uși, inclusiv pentru cele cu deschidere foarte mare.

4. Sita IdroScreen pentru durabilitate excelentă în timp

Asemenea tuturor produselor QFORT și plasele anti insecte tip plisse sunt proiectate să reziste.

Sita IdroScreen cu care sunt echipate în standard plasele anti insecte tip plisse din gama NoBuzz by QFORT are proprietatea de a respinge apa de ploaie, evitând astfel riscul ruperii sau deteriorării acesteia și crescând rezistența în timp. În plus, acest tip de sită nu afectează vizibilitatea către exterior.

Mai mult decât atât, datorită elementelor componente, plasele anti insecte tip plisse pot fi expuse pentru o perioadă îndelungată la soare, vânt sau ploaie, fără riscul deteriorării.

5. Nu e necesară demontarea pe timp de iarnă

Poate unul dintre cele mai neplăcute lucruri când vine vorba de plase de insecte este să le montezi și să le demontezi în funcție de anotimp pentru că altfel se deteriorează.

Este bine de știut, deci, că plasele de protecție împotriva insectelor de tip plisse se montează foarte ușor, pe orice tip de tâmplărie, fie că vorbim despre PVC sau Aluminiu, nefiind necesară demontarea lor pe timpul iernii.

Dacă vrei să înlocuiești plasele de insecte pe care le ai deja sau vrei să îți echipezi locuința, biroul sau afacerea cu plase de calitate și eficiență superioare, plase tip plisse pot fi o variantă excelentă, durabilă și flexibilă pentru nevoile tale. Poți să vezi modele și să primești consultanță de specialitate în cea mai apropiată reprezentanță QFORT!