Ai nevoie de ajutor?

Unde este localizat noul showroom QFORT?

Localizat chiar la sediul central QFORT, pe strada Calea București, nr. 113, în Pielești, județul Dolj, noul showroom dispune de o suprafață totală de 300 mp, fiind cel mai mare din Romania la momentul actual, creat după un concept inovator ce are la bază dorința noastră de a dezvolta un mediu cât mai plăcut și confortabil, în așa fel încât tu să poți lua decizii înțelepte pentru viitorul căminului tău.

Programul de lucru al Showroom-ului din Pielesti

Aici vei avea la dispoziție de luni până vineri între orele 09:00 și 18:00 o echipă de specialiști dedicată pentru a-ți răspunde la întrebări și pentru a te îndruma pe calea celor mai bune alegeri, într-un spațiu modern și elegant.

Zona de primire este proiectată asemenea unui living menit să te facă să te simți ca acasă, înconjurat de liniște, frumos și prieteni, iar sălile de meeting și conferințe sunt dotate cu mobilier de înaltă calitate ce menține trăsăturile designului modern, întărind astfel valorile care ne definesc.

Ce produse poti vedea?

În noul showroom QFORT vei putea vedea și testa pe lângă ferestrele noastre din PVC și aluminiu cu geam termoizolant și: ușile culisante pentru deschideri de mari dimensiuni din gama Paysage by QFORT, sisteme culisante minimaliste din aluminiu, din gama Panorama, jaluzele venețiene și rulouri exterioare din gama Discret by QFORT, alături de plase de protecție împotriva insectelor și ușile de intrare din aluminiu, atât din gama Design, cât și din gama Elite.

Suntem aici pentru a crea parteneriate puternice și pentru a te ajuta să aduci un plus de valoare locuinței tale prin ferestre, uși, sisteme de umbrire și alte accesorii, toate proiectate să reziste.

Așteptăm cu drag să ne vizitezi în noul showroom QFORT!

Galerie foto 360°: