Ai nevoie de ajutor?

Gama de plase anti insecte NoBuzz și-a câștigat de-a lungul timpului simpatia printre clienții noștri pentru că satisface nevoi complexe în moduri simple și ușor de gestionat. Despre beneficiile NoBuzz și răspunsuri la toate întrebările de mai sus, vorbim în continuare.

Ce calități ar trebui să îndeplinească o plasa de țânțari cu adevărat bună?

Există anumite aspecte aparent simple pe care o plasă anti insecte ar trebui să le îndeplinească pentru ca tu să ai o vară fără griji. Le vom puncta în continuare:

  1. Să te protejeze de insecte

Pe cât de simplu, pe atât de complex. Ai putea spune că orice plasă anti insecte te protejează. Totuși, acest lucru ar putea fi o problemă dacă plase se rupe prea repede, nu stă închisă, se deteriorează după câteva ploi și așa mai departe.

Plasele anti insecte din gama NoBuzz by QFORT se remarcă prin standarde înalte de calitate, oferind protecție superioară pentru orice timp de insecte, fără ca problemele de mai sus să apară.

  1. Să reziste în timp

Așa cum spuneam mai sus, o plasă de insecte nu își îndeplinește scopul pentru care a fost proiectată dacă se strică după 2 săptămâni. În cazul deteriorării timpurii, disconfortul resimțit din cauza gâzelor nepoftite va fi dublat de cel al plasei care trebuie schimbată sau reparată.

De aceea este extrem de important să alegi cu atenție și chiar să dedici timp atunci când achiziționezi plasele tale anti insecte.

Plasele de țânțari din gama NoBuzz, spre exemplu, sunt echipate cu sită ce permite expunerea îndelungată la soare, vânt și ploaie, fără riscul deteriorării.

  1. Să fie ușor de întreținut

Nu sunt multe persoane cărora să le facă plăcere să spele sau să curețe plasele anti insecte, mai ales dacă materialele din care sunt făcute acestea sunt de calitate inferioară și, în cele mai multe cazuri, spălarea înseamnă deteriorarea sitelor.

De aceea, plasele anti insecte din gama NoBuzz by QFORT au fost gândite astfel încât să poată fi întreținute extrem de ușor și rapid. Astfel, timpul pe care îl dedici pentru curățarea plaselor este minim, în timp ce calitatea acestora rămâne la același nivel ridicat.

  1. Să te ajute să aerisești încăperea

Între a ține ușa închisă ca să nu intre insectele și a avea o plasă anti insecte care nu permite aerului să circule liber între interior și exterior nu prea există diferențe.

O plasă anti insecte eficientă te va proteja împotriva gâzelor, lăsând în același timp aerul să circule liber.

Plasele de țânțari NoBuzz sunt echipate cu site a căror densitate este perfectă atât pentru a opri insectele să intre în locuință, cât și pentru a permite schimbul permanent de aer între interior și exterior.

Mai mult decât atât, pentru că densitatea sitelor este atât de bună, plasele anti insecte NoBuzz asigură o bună vizibilitate către exterior, menținând în același timp și un nivel ridicat de intimitate în locuință.

  1. Să fie ușor de manevrat

Una dintre cele mai des întâlnite probleme cu plasele anti insecte este legată de manevrare.

Majoritatea plaselor anti insecte NoBuzz by QFORT sunt proiectate astfel încât închiderea și deschiderea acestora să se realizeze extrem de ușor, prin intermediul unor dispozitive speciale, ușor de folosit.

Bineînțeles, la toate aceste calități pe care o plasă de țânțari ar fi bine să le îndeplinească, se adaugă și nevoia de flexibilitate ridicată.

Mai exact, atunci când îți achiziționezi plase anti insecte, ai vrea să ai mai multe opțiuni, pe diferite dimensiuni, pentru diferite geamuri din casă sau chiar și pentru uși.

Gama NoBuzz satisface această nevoie de flexibilitate și fiabilitate cuprinzând plase anti insecte disponibile în variante multiple, în funcție de nevoile tale. Astfel, ai de ales între plase fixeroll-outplisse sau plase anti insecte tip rulou.

Indiferent de varianta aleasă, protecția optimă și confortul crescut sunt garantate.

Dacă ai nevoie de ajutor în alegerea plaselor de insecte pentru casa ta, te așteptăm în cea mai apropiată reprezentanță QFORT cu sfaturi și produse proiectate să reziste!