Ai nevoie de ajutor?

Astfel, dacă ești interesat de renovarea locuinței tale, sau ești în plin proces de construcție a casei și vrei să folosești timpul liber pe care îl ai acum la dispoziție pentru a lua cele mai înțelepte decizii în materie de tâmplărie termoizolantă și accesorii pentru casa ta, poți face acest lucru din confortul și siguranța propriei tale case, fără deplasări sau alte eforturi suplimentare!

Cum funcționează?

 1. Programezi o discuție online cu un reprezentant QFORT, în funcție de disponibilitatea ta, aici.
 2. Primești confirmarea programării tale, prin e-mail, alături de un link pe care va trebui să îl accesezi la data și ora la care te-ai programat și alte instrucțiuni pentru o bună desfășurare a discuției online.
 3. În cadrul discuției propriu-zise vei putea vedea în direct produsele care te interesează așa cum sunt ele expuse în Showroom și vei putea primi consultanță de la specialiștii noștri, care îți vor răspunde la întrebări și îți vor oferi cele mai bune soluții pentru nevoile tale.
 4. După încheierea conversației video, consultantul QFORT îți va transmite oferta pentru produsele dorite, în funcție de nevoile și cerințele tale specifice;

De ce ai nevoie pentru a putea programa o discuție online cu un reprezentant din Showroom-ul QFORT?

 1. Conexiune bună la internet, pe calculator / laptop sau smartphone;
 2. Căști cu microfon, conectate la calculator sau la smartphone, verificate înainte pentru a te asigura că funcționează;
 3. Video cameră funcțională, doar opțional, în condițiile în care dorești ca reprezentantul nostru să te poată vedea la rândul său;
 4. Browser Google Chrome, doar în cazul în care discuția online se va desfășura de pe calculator / laptop;
 5. Aplicația Zoom instalată. În email-ul de confirmare vei primi un link pentru a descărca aplicația. Îți recomandăm să descarci aplicația înainte de data și ora alese pentru discuție, astfel încât în momentul conferinței video doar să accesezi linkul transmis de către reprezentatul nostru, care te va direcționa direct către conferință.

Care sunt avantajele Showroom-ului online?

 • Nu este nevoie să te deplasezi, prin urmare, atât tu, cât și familia ta, veți fi în siguranță;
 • Economisești timpul pe care l-ai fi petrecut în trafic, dacă ai fi venit personal;
 • Beneficiezi de aceeași calitate a serviciilor, dar din confortul propriei case;
 • Poți invita în video conferință și alte persoane din familie, care poate nu sunt lângă tine în acest moment, pentru a te consulta cu acestea în privința celei mai bune alegeri.

Pentru noi, siguranța și sănătatea clienților și partenerilor noștri sunt prioritare, de aceea  avem încredere că prin intermediul Showroom-ului Online te vom putea ajuta să nu rămâi în urmă cu proiectele pe care le ai în desfășurare, într-un mod cât mai sigur, cât mai simplificat și cât mai rapid.

Proiectul Showroom-ului Online a început în România pentru a răspunde cererii și nevoilor voastre și va fi extins în curând în Italia și Canada.