Ai nevoie de ajutor?

Pe lângă abundența de lumină naturală permisă de sistemele culisante și faptul că îți poți transforma efectiv pereții exteriori în suprafețe de sticlă cât mai mari, sistemele culisante inovatoare au proprietăți tehnice și funcționale adaptate vremurilor moderne, indispensabile unui confort desăvârșit.

Totuși, cu o varietate atât de mare de uși destinate terasei sau balconului, poate fi dificil să iei decizia corectă pentru tine și casa ta. În continuare vorbim despre diferența dintre ușile de termopan tradiționale și sistemele culisante din Aluminiu, oferindu-ți detalii valoroase care te pot ajuta în viitoare alegeri proiectate să reziste!

Ce înțelegem noi prin „uși termopan”?

Când spunem „uși termopan pentru balcon” nu ne gândim la ușile din PVC cu geam termoizolant și proprietăți excelente de izolație fonică, termică sau durabilitate. Pe acestea chiar le recomandăm cu căldură.

Ne gândim la sutele de opțiuni pe care le găsești astăzi la tot pasul și la cele mai atractive prețuri. Acele uși de balcon sau terasă pe care vrei să le înlocuiești cât mai repede pentru că fie nu izolează bine fonic sau termic, fie la un moment dat, ai rămas cu mânerul în mână sau s-a stricat balamaua.

 

Ușile „termopan” pot arăta bine și pot avea prețuri foarte avantajoase. Le lipsesc însă acele beneficii care îți garantează o investiție sustenabilă în propriul tău confort.

Sistemele culisante din PVC și Aluminiu, în schimb, au avantajul inovației și al adaptabilității la vremurile moderne. Ele sunt concepute astfel încât să te ajute să obții confort deplin atât pe terasă, cât și în interior, ținând cont de aspecte deosebit de importante, precum lumina naturală, etanșeitatea, rezistența și durabilitatea, eficiența energetică și izolația fonică.

Despre sisteme culisante inovatoare și despre cum îl alegi pe cel mai potrivit pentru casa ta, vorbim în continuare!

De ce să înlocuiești ușile termopan cu sisteme culisante din PVC și Aluminiu?

Putem găsi zeci de motive și toate suficient de bune pentru care ai putea să înlocuiești ușile de termopan tradiționale cu sisteme culisante moderne pentru terasa ta, dacă spațiul și bugetul îți permit. Iată câteva dintre ele:

  • Un întreg perete din sticlă între interior și exterior

Ce poate fi mai frumos decât o graniță transparentă între interior și exterior, care te menține în siguranță de temperaturi prea mari sau prea mici și de zgomote și, în același timp, te încântă prin conexiune și transparență?

Sistemele culisante din PVC și Aluminiu Paysage by QFORT îți permit să transformi pereții în suprafețe mari de sticlă. Astfel, locuința ta se scaldă în lumină naturală, în timp ce tu te bucuri de confort deplin!

  • Deschideri de mari dimensiuni, pentru spații pe măsură

Sistemele culisante din PVC și Aluminiu sunt soluții ideale pentru spațiile ce necesită deschideri de mari dimensiuni.

Cu o manevrare ușoară și o întreținere la fel de facilă, sistemele culisante îți acoperă nevoile și cresc valoarea casei tale.

  • Izolație termică în orice anotimp

Unul dintre avantajele incontestabile ale ușilor culisante din PVC și Aluminiu cu geam termoizolant este eficientizarea energetică a locuinței. Într-o lume în care diminuarea consumului de energie a devenit o normă indispensabilă pentru construcțiile de orice fel, cu ajutorul sistemelor culisante casa ta poate face parte din schimbare.

În plus, confortul termic în orice anotimp ar trebui să fie pe primul loc în obiectivele urmărite pentru orice locuință.

  • Izolație fonică pentru un confort desăvârșit

Zgomotul exterior nu te poate deranja atunci când faci alegeri de calitate.

Sistemele culisante din PVC și Aluminiu de la QFORT au o eficiență demonstrată în crearea unui spațiu foarte bine izolat fonic, pentru un confort deplin.

  • Un aspect modern și inovator

De ce să te mulțumești cu mai puțin, când poți avea totul în materie de estetică și funcționalitate.

La QFORT, designul este completat de un paletar de culori diversificat, ce acoperă chiar și cele mai sofisticate gusturi.

Include în următorul tău proiect de renovare sau construcție sisteme culisante din PVC și Aluminiu pentru terasă, balcon și nu numai. Dacă ai nevoie de ajutor, consultanții QFORT te așteaptă în cel mai apropiat showroom, cu soluții proiectate să reziste!