Smart Slide 4Stars, uși culisante din PVC proiectate să reziste

luni / aprilie 3, 2023

Alegerile proiectate să reziste sunt și alegeri inteligente, menite să contureze acel spațiu armonios și confortabil, în care te simți cu adevărat acasă. Sau cel puțin așa ar trebui să fie, într-o lume ideală.

În realitate însă, este din ce în ce mai greu să combinăm un design plăcut cu alegeri eficiente din punct de vedere spațiu, cost și avantaje pe termen lung, fără a face compromisuri în ceea ce privește calitatea.

De cele mai multe ori apartamentele noi nu sunt chiar atât de spațioase încât să îți ofere libertate în amenajare și ești pus în situația de a alege între estetică și eficiență, fie ea energetică sau de organizare a spațiului interior.

Pentru toate acestea avem soluția perfectă – ușile culisante din PVC Smart Slide 4Stars.

Smart Slide 4Stars – Deschideri inteligente pentru casa sau biroul tău

Sistemul Smart Slide 4Stars face parte din gama Paysage by QFORT, fiind o nouă generație în domeniul ușilor culisante cu glisare paralelă.

Caracteristica principală a acestui sistem este una de ordin funcțional  – cercevelele acționează independent, iar mecanismul de închidere asigură o culisare extrem de lină. De ce reprezintă acest lucru un avantaj pentru tine?

Pentru că îți oferă posibilitatea să optimizezi la maxim spațiul disponibil, fie că vorbim despre locuința ta, despre birou sau un business pe care ești pe cale să îl deschizi și care va presupune accesul publicului larg în locație. De asemenea, culisarea lină a sistemului Smart Slide îl face ușor de manevrat de către oricine.

O soluție excelentă pentru un spațiu proiectat să reziste ­­­

Pe lângă avantajele de ordin funcțional, sistemul culisant Smart Slide 4Stars vine la pachet cu o serie de beneficii incontestabile, specifice produselor QFORT. Printre acestea, enumerăm:

  • Lumină naturală din belșug și conexiune amplă cu spațiul exterior

Sistemul Smart Slide 4Stars permite realizarea de structuri vitrate de până la 1500 mm x 2400 mm. Asta se traduce în lumină naturală din belșug, chiar și pentru locuințele pentru care spațiul este limitat.

Deschiderea amplă asupra spațiului exterior generează stare de bine și îți oferă posibilitatea să te conectezi cu mediul înconjurător, deși îți petreci cea mai mare a timpului în interior, ca majoritatea dintre noi, de altfel.

  • Durabilitate ridicată în timp

Garniturile cercevelei sunt presate transversal de canat, de-a lungul întregului perimetru, ceea ce face ca sistemul culisant să răspundă foarte bine la teste de izolare, rezistență la vânt și impermeabilitate.

Astfel, ai siguranța că investiția pe care o faci o dată va fi una durabilă, construind spațiul proiectat să reziste ani de zile și să îți ofere confortul mult visat.

  • Eficiență energetică

Eficiența energetică a casei tale este extrem de importantă, iar noi știm asta cel mai bine. Sistemul de uși culisante din PVC Smart Slide 4Stars te ajută să reduci consumul de energie destinat încălzirii și răcirii spațiilor, menținând căldura în interior pe timp de iarnă și păstrând spațiile răcoroase vara.

  • Estetică pe gustul fiecăruia

Pentru un confort fără compromis de calitate și estetică, ușile culisante din PVC Smart Slide 4Stars vin cu un design aparte, gata să se integreze perfect în orice stil arhitectural. Mai mult decât atât îți permit să le personalizezi alegând culoarea preferată pentru profilele din PVC, dintr-o gamă variată de opțiuni.

Te așteptăm  în cea mai apropiată reprezentanță QFORT pentru a vedea chiar tu beneficiile acestui sistem din PVC.